Holnap töltöm a 40. Hetet. Most van a 3. Dik este hogy faj a derekam, és esténként menstruációs görcs érzésem van. Napközbe semmi tünet. Mi az oka?
Félek nem fogom észre venni a rendes fájásokat, ha ezek jóslók.
Belenyilal a derekamba mar 3. Dik este meg menszesz görcsöt érzek de semmi mást. A folyásom is erősebb már attól is féltem nem e a magzatvíz szivàrog. Szörnyű ez a várakozás.
Igy volt ez nálunk is.. :) ezelőtt 3 és fél héttel. A fájásokat érezni fogod… 10 percenként ,ne aggódj h nem vennéd észre esetleg. Próbálj meg ne izgulni nagyon.. ha pánikos lennél gondolj arra hogy egy boldogság fog megszületni. Talán nem lesz könnyű..de egy nőből anya lesz és az anya mindent kibír. A magzatvíz nem egy pár csepp..ha kifolyna éreznéd magabiztosan. Kitartást kívánok.
Amúgy egy apa voltam, aki a feleségét végig kísérte és a korházba végig mellette voltam, ezért tudom hogy mikor mi fog következni.🙃
#5-ös vsgyok
Nem utolsó sorban kérünk egy kisebb beszámolót ha időd engedi szülés után. Sok szerencsét es egészséget
Ne haragudj de nem 3 DIK, hanem 3. Viszont: Én is azt hittem, hogy nem fogom tudni, mert 20-25. héttől rendszeresen keményedtem, de ez teljesen más volt. Hátul derékból induló fájdalom, ami egy vonalban jött előre(hülyén hangzik, de mintha egy kígyó csúszott volna fájdalmasan előre) a méh/alsó hasrész irányába. Sokan azt mondják, hogy mintha egy öv szorítaná körbe a derék részt. Na ilyet csak akkor éreztem. Előtte volt, hogy minden nap többször is keményedett az egész hasam, de ez más volt. 20 percesekkel kezdtem, jött hasmenés, nyákdugó stb. 5 perceseknél indultunk a kórházba, de előtte tusoltam. Fél
órán belül rendszertelen lett a fájás, de azért bementem reggel 5-körül. 10-kor kaptam nospat, attól szivárgott a magzatvíz, 11-re 5 ujjnyira tágultam, 15-kor közölték, hogy burkot repesztenek mert rosszul repedt, illetve oxitocint kaotam 16.50-re meglett a gyerek orvos nélkül egy szülésznővel és két tanulóval, mert a doki nem ért be. Szóval 17 órát vajúdtam plusz rásegítéssel, de mindenki jól volt, nem lett császár, én még bírtam, gyerek bírta és ennyi a lényeg.
3. = harmadik
3.Dik = harmadikDik
😆😆😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!