Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetesen megfázás?

37 hetesen megfázás?

Figyelt kérdés
37 hetes terhes vagyok. Nagyon úgy érzem megfáztam. Fáj a fejem, a torkom, az izmaim és nagyon tompa vagyok, a derekam leszakad, de az pár napja elég erősen fájt is. A kérdésem az lenne, hogy ez miatt megszülethet a kiírt dátum előtt a baba? Van esetleg hozzá köze?

2022. aug. 8. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmi köze nincs hozzá!
2022. aug. 9. 06:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Nincs köze hozzá. Én is megfáztam 38. héten, 39. héten született, akkor még taknyos voltam. Vajúdás közben volt rossz, mert a baba nyomta a tüdőmet, közben nem kaptam az orromon levegőt, úgyhogy a légzőgyakorlatokat alig tudtam így csinálni.
2022. aug. 9. 08:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Kedves 2.! A baba nem tudta volna tőled elkapni? Ugye cicizik, közel vagy hozzá, így nem tud jobban fertőzni?
2022. aug. 9. 11:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kapta el. Még a hasamban volt, amikor már termelte a szervezetem az ellenanyagokat, amiket ő is megkapott. Utána az anyatejjel is kapott még, semmi baja nem volt. 3 hónaposan még a covid is átment az egész családon, szintén nem volt semmilyen tünete a lányomnak. (Kaptam oltást terhesség alatt, így az is védte valamennyire, plusz szintén az anyatej).
2022. aug. 9. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!