23 hetesen megfázás, torokfájás orrfolyás mit tehetek ellene?
Én 20 hetes vagyok. Szintén náthás.
Sok tea mézzel, fekvés. A terhesvitamin mellé c vitamin.
Herbal swiss hot drink (ezt az egyet talltam amit lehet terhesen is)
wick vaporup-al kenem magam este.
Torokra tantum verde spray
Orrdugulásra tengervizes orrspray, és Noisi (mentolos orrszipu 😊)
A lényeg a sok pihi.
Jobbulást!
Nekem, ami bevalt erős megfázásra (olyan szinten, hogy kötőhártyagyulladásnak nézett ki):
Orrspray: aquamaris strong
Torokra: faringostop szopogatós tabletta
És, ami nekem nagyon bevált: gőzölés (lavorba vagy tálba forró víz, bele tengeri só, fölé hajolsz és rá teszel a fejedre egy törcsit. Brutal, de másnapra, Sőt nekem aznap este már sokkal jobb lett.
Mentol az orrhoz a könnyebb lélegzetért.
Citromos tea, c vitamin pluszban, sok pihenéssel. :)
Engem meglepett hogy a dm-es tengervizes orrsparay mennyire hatekony. Azt hittem csak halottnak a csok lesz. De egesz jo volt. Ok. Nem egy nasivin. De amugy noverem siman hasznalt sima orrsparyt aztan tok egeszseges gyereke lett. Sok esetben tul van tolva a hiszteria, de en se merek nagyon kockaztatni.
Amugy forro tea, algopiryn vagy panadol, c vitamin. En echinacea cseppekre eskuszom meg. De arrol olvastam mar azt is hogy nem lehet, de en ezt hasznaltam. Esetleg kerdezz ra a dokidnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!