Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetesen megfázás. Lázam...

37 hetesen megfázás. Lázam NINCS. Szedhetek rá valamit?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy gyógyszert nem lehet,de valami köhögés csillapítót vagy nem is tudom mit.Tegnap kezdödött.Ma már hurutos,de elviselhetetlen.Folyiknaz orrom egyfolytában.Szerintem ràment az izületemre mertba bokám fàj.Segitenétek,hogy mit vehetek?
2014. febr. 15. 07:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Doki, mert ha az izületed is fáj influenza szerű tüneteid vannak. Citromos tea inhalalás, ha a torkod fáj tantumverde spray, nasivin orrcsepp, stodal szirup. De legjobb ha teába forrázol le hagyma száraz levelét és ezt iszod.
2014. febr. 15. 07:21
 2/7 anonim ***** válasza:
én most 30 hetesen lettem beteg..hányok, az orrom folyamatosan teli van, kiszáradok, köhögök, fáj a fejem és a torkom... a doki konkrétan nem is fogadott. azt mondta igyak gyogyteát, kanalazzak mézet..:S
2014. febr. 15. 07:33
 3/7 anonim ***** válasza:
jah, és itt kizárt a nasivin (és társai), ugy beszélnek rola, hogy csak azok használjak, akik "gyilkosokká akarnak válni"..
2014. febr. 15. 07:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Jobban jársz, ha elmész egy patikába, és ott kérsz tanácsot.

Én az elsővel voltam nagyon carul-allergia és megfázás egyszerre. Se éjjelem se nappalom. A háziorvos megértően mosolygot, és ennyi. Az egyik kismama patikus segített, adott orrcseppet, hogy legalább levegőt tudjak venni, és gyógynövényes köptetőt. A gyerkőc köszöni jól van.

Egyedül a neocitran, coldrex stb amit ne alkalmazz, mert annyira komplexek, hogy inkább ne.

Gyógyulgass.

2014. febr. 15. 07:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Sok pihi, forró tea, méz, fokhagyma, kamillás gőzölés, köhögésre nekem a pemetefűcukorka vált be, erre azt mondta a doki, hogy ilyenkor is lehet.

Jobbulást!

2014. febr. 15. 08:06
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.Az még jobban neheziti a dolgot,hogy a kislányom is beteg.
2014. febr. 15. 08:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Sinupretet lehet terhesen is szedni.
2014. febr. 15. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!