11 hetesen megfáztam és nagyon köhögök. Valami megoldás?
Figyelt kérdés
Gyömbéres, citromos, mézes teát iszogatok. A köptetőmet már elfogyasztottam, és érzem is, hogy szépen kezd felszakadni... De este nagyon köhögök, éjszaka is, ami miatt rosszul aludtam tegnap is. Valamit tudtok ajánlani?2020. jan. 17. 19:25
1/8 anonim válasza:
Az orvosom nekem az izlandi zuzmó ajánlotta. Bejött.
2/8 anonim válasza:
A zuzmó nekem is bevált. Meg a méz.
3/8 anonim válasza:
Herbal Swiss hot drink és pasztilla.
4/8 QQRIQ20 válasza:
Mézes tea,gyömbér, izlandi zuzmó. Illetve a hársméz különösen jó hurutos köhögésre.
5/8 anonim válasza:
Az izlandi zuzmó nem ajanlott terhesség alatt, a mézzel is vigyázni kell.
6/8 anonim válasza:
Szia én 38 hetes vagyok és éjjelente olyan száraz köhögésem van már 1 hete,megkérdezhetem milyen köptetőt lehet szedni ilyenkor?
7/8 A kérdező kommentje:
Én broncho stop-ot kaptam a patikus tol, egy jó patikus segíteni fog, sokat elém rakott a pultra, csak legyen természetes, növényi hatóanyagú, meg alkoholmentes. Egyébként még köhögök, lassan múlik, de most este már sokkal kevesebbet kohogtem, és kezd már hurutosabb lenni.
2020. jan. 21. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!