Erős fejfájás mire utalhat a harmadik trimeszterben?
Figyelt kérdés
Tegnap még csak fáradt voltam, megmozdulni is rossz volt. Ma szörnyű fejfájással ébredtem. Ha mozgok még hányingerem is van. Jelenleg 38 hetes vagyok. Mire utalhat ez bajt jelez vagy a szülést?2022. aug. 5. 08:41
2/18 anonim válasza:
Szerintem a melegfrontra. Nem mindennek van ám köze a terhességhez.
3/18 anonim válasza:
Én is fejfájással ébredtem és nem vagyok terhes.Holnap jön egy hidegfront,szerintem azért fáj a te fejed is.
4/18 anonim válasza:
Szerintem az idő miatt. Én 37 hetes vagyok, tegnap nagyon hasogatott a fejem, egyszer még a vérnyomásom is kiugrott 140 fele, de hamar rendeződött.
7/18 anonim válasza:
Én a második trimeszterben vagyok és nekem is kegyetlenül fáj tegnap este óta. A meleg…
8/18 anonim válasza:
Nekem az elsőnél volt ilyen 35-36 hetesen, és a vérnyomásommal volt probléma
9/18 anonim válasza:
Már hogy lenne köze a szüléshez? :D Elhiszem, nekem is szr már és megszülnék (39+2), mindenre azthiszem majd most, de azért ésszerűnek is lehet maradni
10/18 anonim válasza:
Front jön. Én is totál kész vagyok tőle. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!