Egyedül hagyott terhessen nem tudom mit csináljak vettesem el vagy képes vagyok rá Egyedül is ? Megéri ?
25 éves lány vagyok 1 hónap allatt ezt csinálta velem most meg úgy tett, hogy ha meg tartom magamnak tartom meg, szüleim azt sem tudták hogy volt valakim hiszen 1 hónapja ismerkedtünk korainak gondoltam még bemutatni aztán igy jártam
Félek ha elvetettem abba őrülok bele mert egy lelkisérült vagyok így is... ha meg tartom a folyamat rémíszt el

1 hónap alatt összehozni egy gyereket…👏🏼
Hát én ebben az esetben elvetetném, legközelebb meg VÉDEKEZNÉK és gondolkodnék.

Ja igaz, tényleg.
Hát szavak nincsenek tényleg.
Nekem meg sok más párnak évek volt mire összejött…namindegyis.

Igen,másnak évek kínszenvedése mire esetleg összejön merthát az sem biztos sajnos.Mögöttem már egy vetélés szóval kiakasztó ilyet olvasni.
Ja és évek óta nem jön össze:( Kegyetlen igazságtalan az élet!
Szüleimmel élek, nem tudom hogy fogadnák igen jelenleg dolgozok... biztos lenne segitségem egy idő után amikor elfogadnák a helyzetett..
Sajnos igen én is hibás vagyok
De egyszerűen nem tudom, hogy lenne jobb... mindkét út nehéz

Elvetetném. Nem állsz készen erre, nincs stabil kapcsolatod, nem lenne apja szegény gyereknek. Anyagi és egyéb körülményekről nem is beszélve.
Nehéz lelkileg de hosszú távon jobb döntés.

Gyermekvállalás nem könnyü.Minimális körülmények kellenek,altatáshoz/Fürdetéshez és némi segítség. Ha erősnek érzed magad neveld fel. Ha nem vagy erre felkészülve akkor sajnos …fordulj oda ahova nem szívesen megy az ember.
Kitartást és helyes döntést kívánok neked, de a kezdet a nehéz a gyermek megszületése után..aztán boldogság egy életen át. Imádkozz hogy minden rendben legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!