Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyedül hagyott terhessen nem...

Egyedül hagyott terhessen nem tudom mit csináljak vettesem el vagy képes vagyok rá Egyedül is ? Megéri ?

Figyelt kérdés

25 éves lány vagyok 1 hónap allatt ezt csinálta velem most meg úgy tett, hogy ha meg tartom magamnak tartom meg, szüleim azt sem tudták hogy volt valakim hiszen 1 hónapja ismerkedtünk korainak gondoltam még bemutatni aztán igy jártam

Félek ha elvetettem abba őrülok bele mert egy lelkisérült vagyok így is... ha meg tartom a folyamat rémíszt el

2022. aug. 12. 12:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
Tehát egy hónapja megismerted és kb azonnal védekezés nélkül szexeltél is vele. Hát, gratulálok.
2022. aug. 12. 12:37
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a fenti 3 sor alapján még nem állsz készen egy gyermekről felelosen gondolkodni.
2022. aug. 12. 12:40
 3/17 anonim ***** válasza:
94%

"Ezt csinalta velem", nem, hanem ketten csináltátok. A vedekezés két ember felelőssége.

Ha nem tudod elvetetni, de megtartani se, akkor örökbe is adhatod.

2022. aug. 12. 12:42
 4/17 anonim ***** válasza:
35%
Add örökbe
2022. aug. 12. 12:45
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem írtál arról, hogy hogyan képzeled az egyedülálló anyaságot. Munka, lakhatás, jövedelem stb. Ezek elég alapkérdések, amik alapján lehet gondolkozni rajta, hogy képes lennél-e rá. Mert sokan végigcsinálják, tehát távolról sem lehetetlen, de piszok nehéz. Van, akinek élete legjobb döntése, vannak, akik megbánják, ezt neked kell érezni.
2022. aug. 12. 12:49
 6/17 anonim ***** válasza:
90%
Nem éri meg vetesd el nyugodtan.
2022. aug. 12. 12:56
 7/17 anonim ***** válasza:
94%

Biztos,hogy nem tartanám meg.

Mondom egy úgy ,hogy nekem van 2 gyermekem. Sajnálom. De nem ő tette ezt veled. Hanem ketten közösen hibaztatok.

2022. aug. 12. 13:30
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Van munkád? Van hol laknod? Van megtakarításod?

Ha bármelyikre nem a válasz, vetesd el inkább.

2022. aug. 12. 13:53
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj ha nem tudod egyedül eltartani vagy nincs segítséged pl.a szüleid vagy bárki rokon akkor mit fogsz csinálni?

Anyaotthonba mehetsz de ott sem maradhattok örökké.Örökbe adás meg nem biztos hogy menne lelkileg mivel te hordod ki és mikor a kezedbe adják lehet nem tudsz majd tőle megválni.Ezeket mérlegeld és úgy dönts mert a 12.hét után már nem tudod elvetetni és mire elintézed a műtétet az idő szóval gyors döntés kell.

2022. aug. 12. 14:13
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Én elvetetném, nem is ismered a pasit. Gyereket nevelni drága, van lakásod, munkád? Amíg dolgozol tud más vigyázni a babára?
2022. aug. 12. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!