Mit csináljak ha nem tudok lemondani teljesen a kávéról? Nagyon rosszat tesz a magzatnak?
Figyelt kérdés
Napi 4 kávét lecsökkentettem 1-2re.
Tejes kávé, nem olyan erős
2021. júl. 26. 10:59
1/11 anonim válasza:
Szerinted terhesen más nem kávézik? :D
Az még az első 2 trimeszterben egyáltalán nem ártalmas,a harmadikban érdemes figyelni,hogy ne túl erőset és ne sokat fogyasszon az ember.
De főleg tejeskávétól nem lesz bajod.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megnyugodtam
2021. júl. 26. 11:06
3/11 anonim válasza:
Napi max 200 mg koffeint lehet fogyasztani terhesen. Ebbe az 1-2 kávé bőven belefér. De figyelj oda, a csoki, kóla is tartalmaz koffeint.
5/11 anonim válasza:
Miért kellene lemondani? 1-2 kávét nyugodtan ihatsz, én is iszok mindennap egy kávét.
6/11 anonim válasza:
Én sosem kávéztam,viszont kb a 13-14.hétig kóláztam,mert az segített a hányingeren.Szerintem semmi gond nincs a tejes kávéval.
7/11 anonim válasza:
Napi kettő tejeskávét iszok. Néha kólát is szoktam ha nagyon rossz a gyomrom. Eddig semmi baja.
33.hetes terhes vagyok
8/11 anonim válasza:
Én estére vagyok mindig nagyon rosszul így estére marad a jégkockás hideg Cola.
Reggelente megiszom egy kávét.Ezt én eddig nem tapasztaltam soknak.
9/11 anonim válasza:
Én is ittam minden reggel tejeskávét. Azt mondta a védőnő, hogy ahogy én iszom, úgy akár napi 2 is mehet. 😃 De nekem elég volt a reggeli 1. Időnként kólát is ittam, ha megkívántam. Az alkohol és az energiaital az, amit abszolút nullára csökkentettem, bár nem volt nehéz, mert amúgy is csak elvétve iszom mindkettőt. 2 gyerek van, mindketten időre születtek, egészségesek.
10/11 anonim válasza:
Én a 6.honapig 2 erős kávét ittam. Utána gyengébbek főztem, és mivel nem kívántam, csak 1et ittam. Mindkét terhessegem alatt kaveztam. Kólát is ittam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!