Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak, ha egyszerűen...

Mit csináljak, ha egyszerűen képtelen vagyok enni?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy egyszerűen semmilyen kajára nem tudok ránézni (se gyümölcs, se joghurt se semmi) viszont mellette nagyon éhes is vagyok. Ha meg eszek, akkor meg rá kb 10 percre kihányom :(. Nem lesz ettől baja a kisbabámnak? 6hét és 2 naposak vagyunk. Kérlek adjatok tanácsokat, mert nagyon aggódom 😭

2021. okt. 9. 11:49
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem hiszem el hogy semmit se tudsz megenni!
2021. okt. 9. 11:59
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

Nem lesz semmi baj. Az eleje ilyen általában.

Pár falatot próbálj meg enni azért, keksz, ropi, ilyesmi.

2021. okt. 9. 12:00
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

5-kb 8 hétig az alábbi dolgokat tudtam megenni öklendezés nélkül:

Hideg tej, csokis gabonapehely

Szinten jéghideg dinnye

Nullás citromos sör, de csak a Dreher 24 márka

9. Hétre sokat enyhült, most már jó étvággyal tudok enni, de pl húst, tojást most se kívánok a 17. héten sem.

2021. okt. 9. 12:01
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Dehogy lesz baja, rengeteg nő hány az első trimeszterben.
2021. okt. 9. 12:50
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Ahogy már írták, pár falat, aztán pihi. A legjobb ha reggel ahogy felkelsz eszel egy két kekszet egyből (oda is készítheted), sajnos sokan járnak így. Inkább többször keveset próbálj, inni igyál. Nem lesz baj, csak arra figyelj, hogy ne száradj ki, ha a folyadék benned marad az fél siker 🙂. Ha az nem jön vissza próbálj kicsit erre felé menni, leves leve, jó híg turmix stb. A legtöbbször ez rendeződik ahogy telnek a hetek.
2021. okt. 9. 12:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindig van otthon pogácsa. Reggel indulásnál mindig letuolok egyet. Bár nehezemre esik, utána elvagyok reggeliig. Pár falatokat eszek viszonylag gyakran. Több nem megy le, de ha nem eszek, akkor még rosszabbul leszek. Az én taktikám az, hogy BÁRMIT megeszek, amit éppen picit is megennék. Nem mondom, hogy megkívánom, mert nem... de ha végigfut az agyamon, hogy ennék egy mekis sültkrumplit, akkor eszek mekis sültkrumplit. Ezek a kósza gondolatos kaják általában benn is maradnak, sőt... néhány órát egészen jól érzem magam utánuk. :D
2021. okt. 9. 13:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Folyadékot igyál hogy ne száradj ki. A babának nem lesz baja, a Te tartalékaidat veszi el. Próbáltad, milyen ételt tudnál megenni. Én néhány hétig zacskós paradicsomlevesen éltem a második terhességnél. Barátnőm hónapokig szinte csak a narancsot bírta rosszullét nélkül megenni.
2021. okt. 9. 16:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen, sajnos mindent próbálgatok, de sajnos sikertelenül. Még a víz is kijön belőlem.:( Most üres kenyeret ettem, eddig még bennem maradt, remélem így is marad
2021. okt. 9. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!