Egyszerűen képtelen vagyok elaltatni, már üvölt, de nem alszik.8 hónapos. Mi a frászt csináljak?
Ugyanez volt az öt hónaposommal.
Én már nem bírtam, feszítette magát az ölemben, sehogy se volt jó, semmi se volt jó. Letettem, gondoltam, addig sírjon kicsit, amíg gyorsan pisilek. Egy hangja nem volt, hogy letettem, azonnal elaludt.
Vagy tedd le egy kicsit, picit sírdogál, vagy kapcsolj fehér zajt (porszívó, hajszárító, esetleg pihenőszékbe is teheted, ha van).
Nem vagy szar anya, ennyitől meg igazán nem. Ilyen mindenkinél előfordul. Esik, front van... Ha elaludt a baba, igyál egy kávét, teát, fújd ki magad!
nem fáj neki valamije? Nem fogzik? Próbálj rájönni mi lehet a baj és az okot megszüntetni.
Persze tudom, hogy nem ilyen egyszerű, simán lehet, hogy csak a fronttól ilyen.
Valószínűleg már annyira fáradt, hogy azért sem tud elaludni, túlpörgette magát.
Lehet , hogy én is szaranya vagyok, de én ilyenkor adtam neki egy fél adag nurofent, és általában bejött. Megnyugodott tőle, segített elaludni neki. Próbáld meg, hátha tényleg fáj valamije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!