Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Egyszerűen képtelen vagyok...

Egyszerűen képtelen vagyok elaltatni, már üvölt, de nem alszik.8 hónapos. Mi a frászt csináljak?

Figyelt kérdés
Nem alszik a szokásos módokon, és a nem szokásosokon sem. Nem alszik cicin sem, pedig az mindig bevált korábban. Nem alszik babakocsiban, az ágyikójában a kedvenc rongyijával, nem alszik rám kötve sem, pedig az is be szokott válni. Nem akar aludni, miközben annyira fáradt, hogy még az uzsit is beledörgölte a szemébe. Szétmegy az agyam a nyikorgástól, és mégsem alszik. Csapnivalóan szar anya vagyok, tudom, de már nincs ötletem. NEM tudom elaltatni! MIT CSINÁLJAK?????
2014. jún. 24. 16:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

hatás ellenhatás

1. nyugtasd le magad amennyire csak tudod, nyomd el magadban vagy máshogy higgadj le

2. nem vagy szar anya :-) de bőven elég ha elég jó anya leszel :-)

3. próbáld meg kikapcsolni a sírást magadban

4. hidegfront van ! lehet ez a baj az enyémek is megérezték mikor kicsit voltak

5. megérzi h ideges vagy azért nem alszik el - kicsinek nagyon jó a vevőkéjük ám !

2014. jún. 24. 17:34
 12/19 Őszödi Ferenc ***** válasza:
0%
Füldugót javaslok.
2014. jún. 24. 17:56
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Az en babom is 8.5 honapos es mar bogok napok ota 10 percnel tobbet nem alszik. Teljesen kikeszulok mar ettol a helyzettol. Barmit teszek semmi nem jo, csak maszik nyafog sir. Meg etetni is alig lehet mert mar annyira almos.Leszakad a kezem, a hatam, a fejem szetdurran. (((((

Az egy nagy hulyeseg h tedd a kisagyba es dudolj neki.Dudolhatnek a sirastol a nafitol egy hangot nem hallana.

2014. jún. 24. 18:18
 14/19 anonim ***** válasza:

Aza a baj, hogy ideges vagy. Először is neked kellene lenyugodni. Addig ő sem fog.

Én mellé feküdtem, halk zene+dúdolás, majd később a Bóbitát mondtam neki.

2014. jún. 24. 19:37
 15/19 anonim ***** válasza:
Mondjuk nekem mindig eszembe jutott olyankor mikor kezdtem ideges lenni, hogy ő milyen törékeny. És hogy sosem szabad mérgesnek lennem rá. Hisz ő még nem tudja kifejezni magát, nem tudja elmondani mije fáj, mitől érzi rosszul magát. És mivel én vállaltam tartozom neki annyival hogy türelmes vagyok vele. Sajnos nekünk kell kötélidegzet. Nekünk fejlett annyira az agyunk, hogy ezt felfogjuk. Ezen is túl leszel egyszer, csak először neked kell lenyugodnod.
2014. jún. 24. 19:41
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Sajnos semmi nem vált be. Végül üvöltve magamra kötöttem, és kimentünk a hűvös levegőre sétálni. A séta elején még nyafi volt, aztán nézelődött, végül két órát aludt. Majdnem leszakadt már a hátam, de legalább aludt egyet. Aztán egész éjjel is aludt és végig ma délelőtt is, csak enni kelt fel. Most már teljesen rendben van, visszakaptam a régi, normális kisbabám. Valamiért rémesen fáradt volt. Foga még nincs, figyelgetem, de nem adja jelét, hogy jönne. Köszönöm mégegyszer a sok jó tanácsot. Tényleg igaz, hogy amikor én lehiggadtam, kifújtam magam, akkor ő is kezdett megnyugodni!
2014. jún. 25. 13:53
 17/19 anonim ***** válasza:

Örülök! Nekünk is volt néhány rossz éjszakánk, de 1 kezemen meg tudom számolni mennyi :D (20 hónapos múlt a fiam)

Hidd el csak le kell nyugodnod, még ha nehéz akkor is ;)

2014. jún. 25. 20:08
 18/19 anonim ***** válasza:

amikor semmi nem jó

amikor vigasztalhatatlan

akkor fáj a hasa.

2014. jún. 26. 18:01
 19/19 anonim ***** válasza:
Próbáld meg langyos vízzel megmosdatni, arcát, kezét kb. könyökig, lassan, szinte simogatva mosdasd, és felitatva töröld. Nekem bevált. Hozzá kell tennem, saját magamat is így nyugtattam meg.
2014. júl. 13. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!