Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik hogy a terhesség...

Létezik hogy a terhesség megàll/lelassul a fejlődésben majd megindul és fejlődik tovább?

Figyelt kérdés

A helyzetem a következő. 10 hetes terhesnek kellene lennem, de méretek alapján csak 8 hetes vagyok. A fogantatás ideje teljesen biztos mert ultrahanggal volt követve így kizárható hogy később fogant. Az első fura dolog az volt, hogy volt egy kb két hét amíg a tesztjeim nem erősödtek rendesen, ugyan olyanok voltak két héten át pedig két három naponta teszteltem. A digitális is 2-3 hetet mutatott 2 héten keresztül pedig már bőven 5 hét felett kellett volna lennem. Ebben a két hétben voltam ultrahangon először semmi nem látszódott, rá egy hétre már volt felritkulás rá két hétre 9mm petezsákban embrió szívműködés nélkül, rá két hétre pedig már volt szívhang és 8 hetes méreteknek felelt meg. De mondom, peteérés alapján 10nek kellene lennie. Később nem is voltunk együtt a férjemmel mert külföldön dolgozik. Egyik nap még volt egy 23mm tüszőm, aznap és másnap együtt voltunk utána következő napon már nem volt látható a tüsző mert megrepedt. Ezt követő 4 hétben nem voltunk együtt.

Mivel elő terhességről beszélünk igazából az lenne a kérdésem másnál is volt e ilyen hogy két héttel nem tudott elszámolni és ez vajon miért lehet? Egyszerűen csak arra tudok gondolni hogy valahol elakadt a fejlődésben majd összeszedte magát és folytatta a fejlődést.

#ultrahang #embrió #szívhang #Visszamaradt fejlődés
2022. aug. 10. 14:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
74%

A realitás talaján maradni paráztatás? Legyen boldog, élvezze, hogy sikerült? Mi sikerült? Aggasztó hírek vannak, amik miatt nem lehet homokba dugnia a fejét, vagyis lehet, de mi értelme?

Nézd, én nem azt akarom, hogy a kérdező rosszul érezze magát, de mennyivel jobb beleélnie magát valamibe, amire nincs reális esély, mint lélekben felkészülni a rossz hírekre?

Két hét lemaradás van, ebből nem lesz egészséges terhesség. Aki az ellenkezőjét állítja, sőt, biztatja a kérdezőt, az tesz rosszat.

Egyedül abban lehetne bízni, hogy később volt 2 héttel a fogantatás, de mivel korán tesztelt a kérdező, így nincs miről beszélni.

A csodasztorik, amiket emlegettek, olyan esetek voltak, ahol a nő nem tudta jól a fogantatás idejét. Itt ez adott - sajnos.

2022. aug. 10. 19:41
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem januarban 6+6 hetesen 5-6 hetesnek merte a doki, azt irta h szivhang abrazolodik, de kb a feje alapjan semmir nem látott. Sajnos a 9. Heten elvetéltem. Kivanom, hogy ne igy legyen :)
2022. aug. 11. 13:00
 13/19 anonim válasza:
Végül hogy vagy, mi lett?
2022. aug. 13. 23:21
 14/19 A kérdező kommentje:
22én megyek legközelebb orvoshoz de amúgy jól vagyok. Nincsenek terhességi tüneteim (néha érzem ezt a mindjárt megjön érzést de csak mutatóba) meg kb minden másnap van dél környékén enyhe émelygésem de az előző gyermekemmel a szülés végéig nem volt semmi de semmi tünetem így ezen nem aggódok
2022. aug. 14. 14:34
 15/19 A kérdező kommentje:
Sajnos missed ab lett. 9 hetesen megállt a fejlődésben, 11 hetesen derült ki :(
2022. aug. 25. 10:38
 16/19 A kérdező kommentje:
Semmi előjele nem volt azon kívül hogy kisebb volt mint lennie kellett volna így ha hétvégén nem indul meg a vetélés akkor műtenek hétfőn. Eddig se görcs se vérzés se barnás folyás nincsen. Sajnos lelkileg már készültem erre, a női megérzés sosem csal
2022. aug. 25. 10:40
 17/19 anonim válasza:
Nagyon sajnálom.. én most 11 hetes vagyok de én is aggódom, szombaton már 12, viszont nagyon nem érzem jól magam. Sok sikert a további babá(k)hoz
2022. aug. 25. 11:25
 18/19 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, nekem beindult magától, de igy is műtét lett a vége, mert nem allt el a vérzés. Ne add fel nekem veteles utan 4 hónappal mar újra sikerült a baba es mar 15 hetes :)
2022. aug. 25. 13:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Pont tegnap egy éve volt a műtétem ugyanilyen okból. Annyiból volt “szerencsém”, hogy nekem nagyon hamar lezajlott. 8 hetesen az orvos megállapította, hogy nincs szívhang. Valamikor a napokban állhatott meg a fejlődésben. Inszem volt, szóval tuti volt mikor fogant. 4 napon belül műtöttek is. Én nagyon nem szerettem volna, hogy meginduljon magától. Nem akartam semmit látni. Így is nagyon megviselt. Viszont 5 hónappal később, az első olyan hónapban, amikor esélyt adtunk rá spontán teherbe estem. 34 hetes vagyok. Kitartás és sok erőt!
2022. aug. 25. 16:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!