Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miben különbözik a kettő tünete?

Miben különbözik a kettő tünete?

Figyelt kérdés
Mensi előtt, ha sikerült a baba, ill. mensi előtt, ha mensi lesz? Van különbség? Aki terhes lett, annak volt valami különbség a kettő között??? Mik voltak azok?
2010. szept. 23. 13:19
 1/9 anonim ***** válasza:
nincs. nekem nem volt. utólag persze bele lehet magyarázni, de egyértelmű különbség nincs
2010. szept. 23. 13:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Semmi különbséget nem éreztem.
2010. szept. 23. 13:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen ugyanaz az érzés volt, ezért nem is gondoltam rá, hogy összejött a baba, pedig szerencsére mégis!
2010. szept. 23. 13:32
 4/9 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat, írjatok minél többen.
2010. szept. 23. 13:33
 5/9 anonim ***** válasza:

En mindig megereztem 1-2 nappal menszi elott,hogy "telitodok" verrel,meg bugyborekolt a hasam.amikor babas lettem nem ereztem ezt.

26+2hkm

2010. szept. 23. 13:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Ugyanaz az érzés volt, de nekem a mellfeszülés korábban kezdődött 3-4 nappal, és erősebbek voltak a mensi előtti görcsök is. Azt hittem, most majd brutálisan megjön, de nem jött. Helyette lett két csíkom :D 22 hkm
2010. szept. 23. 14:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Én minden mensit úgy tudtam,h aznap vagy másnap jön,hogy görcsölgetett a hasam előtte.Most furcsamód még a nemvárt napján sem éreztem semmit,ezért délután! teszteltem,és erős pozi lett.Mellem már előtte való napoktól fájt.

Szorítok hogy neked is összejöjjön a babó. :)

Üdv.

15 h km + 2éves anyukája

2010. szept. 23. 19:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Én abból tudtam egyből mindkét terhességemnél hogy baba lesz, hogy nem érezetem azt hogy meg fog jönni. Rá 2 napra a teszt is igazolt.
2010. szept. 23. 19:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan a kettő, semmi különbség nem volt.
2010. szept. 24. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!