Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Milyen tünete van,...

Kismamák! Milyen tünete van, ha lent van a cukor és milyen ha fent van? Mit éreztek ilyenkor?

Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 12:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem fent nem szokott lenni, de viszont nagyon gyakran leesik. Ilyenkor:

-szédülés

-gyengeségérzet

-kiver a víz

-remeg kezem-lábam.

Ha ez van, akkor gyorsan bekapok egy szőlőcukrot, engem az mindig helyretesz.

2011. aug. 9. 12:42
 2/5 A kérdező kommentje:
És ha fent van a cukrod, annak milyen tünete van, érzel olyankor valamit?
2011. aug. 9. 12:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem terhességi diabéteszem volt, semmit sem éreztem. Ha alacsony, akkor valóban lehet szédülés, gyengeség, izzadás, de a magasat nem érzed.
2011. aug. 9. 13:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem alacsony a cukrom. Legutóbbi mérésnél 2,7 volt (3,5 az alsó határ) pedig ettem is előtte, mikor éhgyomorra kellett volna :D

Nekem szédülés, ájulás, fáradékonyság a jellemző. Valószínűleg ez a terhességet végig fogja kísérni, és még csak 18 hetes vagyok :) De már lassan megszokom :)

2011. aug. 9. 13:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtatok!

Csak azért kérdezem, mert nekem meg olyan tünetem van néha, főleg reggel, hogy ha eszek, akkor utána nemsokkal elkezdek szédülni. És nem tudom mihez kötni...

2011. aug. 9. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!