Ha az 5. és a 9. hét között valamim nincsen rendben, annak van valami érezhető/észrevehető tünete?
5 hetes terhesen voltam dokinál, az UH-n csak petezsák látszott. Majdnem 9 hetes leszek a következő UH vizsgálatnál,de nem tudom kihessegetni a gondolatot a fejemből,hogy mi van ha nem lett lakója a petezsáknak?
5 hetesen ugyanis a doki azt mondta,hogy ilyenkor még gyakori,hoyg semmi nem lesz a zsákban.
Tudom,hogy csak az esetlegs csalódástól akart megkímélni,de én azóta ezen rágódom...
Muszáj volt méhszáj probléma miatt.
Első terhességnél is gond volt,azt mondta ha tudom,hogy terhes vagyok akkor mihamarabb menjek.
Már így is egy hetet vártam vele...
Ne gondolkodj ezen!!Felesleges egy hónapot végig idegeskedni,nem?Tessék szépen elöre,pozitívan nézni a jövöbe!Ne éld magad nagyon bele semmibe,de nyugodj meg,minden rendeben lesz!CSAK POZITÌVAN!!!!!!jó?
Drukkolok Nektek én is!
Köszönöm szépen a válaszokat és a bíztatást is.
Nekem 5+2 volt 1cm a petezsák,benne szikhólyaggal.
Már csak pár nap és kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!