Éreztétek, hogy terhesek vagytok mikor még semmi tünete nem volt?
Valahogy éreztem, nem volt tünet, aminek hinni mertem volna. Előtte volt 4 sikertelen lombikom, egyszer sem éreztem ezt. Az utolsónál tudtam. Annyira, hogy nem akartam bemenni megtudni az eredményt, mert akkor ha - lett volna biztosan nagyon nagyot csalódtam volna. De jól éreztem!:-)
17 hkm
Én nem éreztem semmit.
Persze a mensi kimaradásakor már gondoltam, hogy baba van a dologban, de semmi tünetem nem volt, illetve de: megjön érzésem volt, tehát végképp nem gondoltam, hogy nem fog megjönni.
Én mindjárt tudtam, hogy terhes lehetek, amikor elmaradt a menzim, azon az intervallumon belül, amikor még a menzi megjöhet, csak késhet bármi más ok miatt.
Persze nem a "tipikus" terhességi jelekből, hiszen ezek még ekkor nincsenek, hanem ez MEGÉRZÉS volt.
Szerintem is ilyen "érezni akarom" dolog lehet, de én amugy nem akarom ugy konkrétan, nem is sejtem, csak van rá esély, és kiváncsi vagyok, hogy van ez másoknál.
Az első babánál is éreztem és nagyon korán, pedig annyira össze-vissza ciklusom van, hogy soha nem tudom mikor jön meg. Akkor 3 hetesen már látszott az ultrahangon is, 2 hetesen csináltam tesztet.
Most tartok a ciklusom 33-ik napján, vagyis azt sem mondhatnám, hogy késik. Tesztelni még tuti nem fogok minimum 1 hétig, bár úgy számolom, hogy ha valóban baba, akkor már több mint 2 hetes terhesség. De még nincs "megjön" érzésem. Nem görcsölök rá, vagy ilyesmi, erről egyáltalán nincs szó.
en ereztem, 9 honapig probalkoztunk soha nem volt ilyen erzesem csak most az egyszer
tudtam hogy hetfon volt peteeresem, tesztel kontrolaltam, mert nem ertettem miert nem sikerult mar 8 honapig, vasarnap mar biztos voltam hogy sikerult, olyan fura erzes volt bennem, aztan 10 napjara ra szerdan teszteltem, az mar 29-dik nap volt a ciklusban es negativ lett a teszt, de nem hittem el, egyszeruen tudtam hogy nem igaz, masnap viszont mar nagyon halvanyan de pozitiv lett :)
es azt is erzem hogy fiu lesz, kivancsian varom, hogy igazam van e
18hetes km
Gratulalok es sok boldogsagot kivanok a kismamaknak.
En is vegig ereztem az elso terhessegemnel, hogy kislany, mikor mondta az ultrahangos orvos, hogy kislany, azt feleltem tudom.
Kivancsi vagyok most bejon-e az erzesem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!