Mult hét csütörtökön volt pé-m, kismamák ti mit éreztetek mikor terhesek lettetek? Lehet gyanitani hogy sikerült?
Én igen!
Pé. után olyan 1.5 héttel irtó szagérzékeny lettem.Meg vhogy tudtam!Az első gyerkőcnél meg se gondoltam, hogy terhes vagyok, pedig tervezett volt mindkettő, tehát, figyelgettem magam.
Kétszer voltam terhes és semmit nem éreztem. Az elsővel akkor derült ki számomra, hogy terhes vagyok mikor elvetéltem és elmentem orvoshoz.
A kisfiammal a páromnak tűnt fel, hogy furcsább vagyok, én semmit nem éreztem, mikor pozi lett a tesztem akkor sem éreztem magam terhesnek. Akkor tudatosult bennem mikor megmozdult :)
Teljesen abban a tudatban voltam, hogy meg fog jönni ugyan úgy mint eddig csak kicsit késik. Ugyan az az érzésem volt mint mielőtt megjön, idegesebb voltam és ugyanúgy fájt a derekam ami sugárzott ki a combomba meg a lábaimba. Ezen kívül semmi más tünetem nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!