Július 18-án jött meg utoljára. 3 napja mint kávé függő nem bírok kávét inni, egyszerűen undorodom a szagától is. Ezen kívül hányinger, fejfájás, puffadás, aluszekonysag és székrekedés is gyötör. Lehetek terhes? 21/L
Figyelt kérdés
2022. júl. 31. 18:49
11/17 anonim válasza:
Én 23 vagyok, és én szoktam is olvasni a témában, viszont annyi érdekességet is lehet olvasni hogy az ember nem tud csak abban hinni ami le van írva. Bármi lehet. Vagy várandós vagy nem. Pár héten belül kiderül mindenképpen.
12/17 anonim válasza:
Lehet lepontozni nem érdekel. Kérdező mikor volt az utolsó aktusotok a vérzés előtt? A vérzés olyan volt mint szokott lenni?
14/17 anonim válasza:
Hogy lehetsz ennyire ostoba?A tüneted nem korai,mert már 6 hetes terhes vagy!Nekem júni 27.- én volt meg és 5 hetes terhes vagyok!Nem értem miért nem csinálsz egy nyomorult tesztet.Vagy már inkább dokihoz kéne menni.
15/17 anonim válasza:
Most látom julius.A teszt akkor is sokat segít!
16/17 anonim válasza:
Még olyan feleslegesen csinálna tesztet..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!