Hogy tudom megnezni a felhoben,ugyfelkapuban a leoltasom eredmenyet?
Figyelt kérdés
24 hetes vagyok es csinaltak a korhazban leoltast bizonyos tunetek miatt. Azt mondtak majd a felhoben lesz, lepjek majd be ugyfelkapun. Mar egyebkent boven fenn kene legyen de eddig minden ilyen jellegu leletem az “egyeb egeszsegugyi dokumentumok” fulben volt, most viszont nincs ilyen, ki is van irva, hogy megszunt ez a fül. De az osszes tobbi nem errol szol, nincs is benne semmi. A koraibbi leleteimet se talalom.
Tud errol vki vmit?
2022. júl. 28. 14:32
1/2 anonim 

válasza:

Nem változott semmi, ott van ahol eddig is. Eddig se az egyébben volt, hanem az ellátások/eü dokumentumokban.
2/2 anonim 

válasza:

Az "Ellátások" fülön nézd meg, azon belül is az "Egészségügyi és betegdokumentumok"-nál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!