Valami fertőzést kaphattam el vagy mi lehet az oka, hogy most kezd kellemetlen lenni számomra a szex?
Figyelt kérdés
31 hét + 5 napos a kicsi pocaklakónk. Eddig mindig sokkal jobb volt együtt lenni férjemmel, mint terhesség előtt. Viszont valami megváltozott és kellemetlen volt számomra. Feszítő, talán kicsit égő érzés volt az elején és az orgazmuskor, ami utána csökkent és el is múlt. Más tünetem nincs, ami bármilyen fertőzésre utalna. Csak nem értem, hogy mi változott meg egyik napról a másikra. Most két hétig szabadságon van az orvosom, így csak utána tudok elmenni hozzá az amúgy is esedékes vizsgálatra.2022. júl. 25. 20:46
1/1 anonim 

válasza:

Lehet csak érzékenyebb a huvelyed de lehet valami gomba is. Én azért szólnék legalabb a védononek.
Ha esetleg gomba vagy fertőzés es nincs kezelve , veszélyes tud lenni ha tovabb megy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!