Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak akkor vagyok rosszul ha...

Csak akkor vagyok rosszul ha gondolok a rosszullétre?

Figyelt kérdés
9 hetes vagyok, és a rosszullétek 7 hetesen kezdodtek, bizonyos ételek iránti undorral. Most is inkább ez a jellemző, hogy ha olyan szagot érzek vagy olyan ételre gondolok amire nem kellene akkor jelentkezik nem is a hányinger, hanem inkább az undor, amitől oklendezni tudnék. Viszont amikor valahova megyek, dolgozok, bevasarolok, vizsgálatra megyek vagy éppen csak valakivel jókat beszélgetek akkor ez nagyon nagyon merseklodik. Akkor is van ami kiváltja belőlem az undort, de fele olyan erősséggel. Simán van amit jóízűen meg tudok enni. Olyankor még néha a kávét is megkivanom vagy rá is tudnek gyújtani (persze nem teszem) csak ez a kettő amitől a legjobban undorodni kezdtem, de ha nem ezen kattogok akkor néha még ezek is jolesnének. Most pl nagyon rosszul vagyok, azért nem is alszok még, de egyedül vagyok itthon, a párom éjszakás, én meg itt ülök és kattogok. Lehetséges,hogy én lovallom bele magam és amúgy alig lennék rosszul? Ha elalszok utána már jól alszok és jól ébredek. Olyankor mindig meg is nyugszom, ameddig újra eszembe nem jut. A legrosszabb akkor ha egyedül vagyok. A hanyastol féltem a legjobban az egész terhesség kapcsán és alig várom, hogy túl legyek a 12 héten. Tudom, hogy van akinél akkr kezdődik, de jóval ritkabb mint ilyenkor.. Most a legrosszabb mert azt írják hogy általában a tünetek a 8-10.heten érik el a csúcspontot. De tudom hogy hülyeség olvasgatnom mivel mindenkinél más. Olvastam itt már hasonló kérdést a napokban is megnyugtat egy picit hogy nem vagyok egyedül.
2022. júl. 19. 02:27
 1/3 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján igen, főként azért vagy rosszul, mert pszichésen generálod magadnak a rosszulléteket.
2022. júl. 19. 03:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem teljesen ugyanaz a történetem, de nálam a figyelemrelterelés bevált. Szinte 24 órában rosszul voltam. Csak úgy, nem kellett semmi rosszra gondolnom. Volt, hogy éjjel megébredtem és ki kellett “futnom” a mosdóba, mert a gyomorsav kijött. Na a lényeg, hogy egész nap hányinger/hányás, semmi praktika nem vált be. De amikor elmentem edzésre vagy tornázni vagy bringázni, akkor teljesen elmúlt a hányinger, mert eszembe se jutott. Másra koncentráltam. Aztán utána persze folytatódott tovább, de legalább egy kis időre jobb volt. Ezzel nem azt mondom, hogy mindenki álljon neki sportolni, csak valami hobbi jó lehet, amire koncentrálni kell. Amúgy a a második trimeszter végére elmúlt a hányinger. Utána már csak a gyomorégés maradt, de az végig.
2022. júl. 19. 12:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja, és még annyi, hogy minden terhesség más. Az elsővel és a harmadikkal voltam ennyire rosszul. Én is bíztam, hogy 12 hét után enyhül, de kitartott jó sokáig. A másodikkal semmi rosszullét. Mintha nem is lettem volna terhes.
2022. júl. 19. 12:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!