Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi az, amire tuti azt mondjak,...

Mi az, amire tuti azt mondjak, h akkor kivesszuk a babat?

Figyelt kérdés

Programcsaszarra keszulunk amugy is egyeb okok miatt most az mindegy

Mi olyan ok van, amit ha mondasz az orvosodnak kiveszi tutira a babat mondjuk a 34.het utan barmikor. Nem ilyenre gondolok h vernyomasgond v ilyesmi hanem amit nem tudnak ellenorizni ugymond

2022. júl. 17. 19:39
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
7%
Igál lúgot! Akkor tuti keveszik
2022. júl. 17. 21:24
 12/41 anonim ***** válasza:
93%
Szándékosan szeretnél rosszat a saját gyerekednek?
2022. júl. 17. 21:28
 13/41 anonim ***** válasza:
82%
Gondoltam, hogy ezekre a kérdésekre már nem lesz válasz 😃
2022. júl. 17. 21:30
 14/41 anonim ***** válasza:
83%
Hála isten ilyen nincs. Az megvan, hogy 37. hétig koraszülöttnek számít? Miért akarsz szándékosan rosszat a babádnak? Várj, kitalálom. Nehogy túl nagy legyen a hasad, kirepedjen a bőröd stb? Amikor terhes voltam próbálkozott egy anyuka ilyennel a főorvosnál, úgy elhajtotta, mint a sicc, pedig ő elmúlt 37 hetes.
2022. júl. 17. 21:41
 15/41 A kérdező kommentje:
De nagy mellennyel van itt mindenki😃 miutan kicicuskamoztatok meg agyhalottazttok magatokat elmondom, nem en akarom kivetetni a babat, van mar egy 28.hetre szuletett koraszulettem, ha vki akkor en tudom milyen az es nem akarom megegyszer atelni. Hanem pont emiatt az orvosom az aki mar kb mindenre ramondja h menjek be megnezi es ha kell kiveszi, 33 hetes vagyok. Mar nem merek neki semmit se mondani, mert mindre ezt mondja, pedig semmi bajom. Ma pl vizes huvelyfolyasom volt irtam neki smst h ez normalis e es visszairt h menjek be pont o az ugyeletes es ha ugy latja gond van kiveszi… dehat konyorgom nem a magzatviz folyik…
2022. júl. 17. 21:53
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy másik orvost
2022. júl. 17. 22:08
 17/41 anonim ***** válasza:
74%
Mondjuk ha vasárnap délután sms-t írsz neki,mert folyásod van, nálad is vannak gondok.
2022. júl. 17. 22:12
 18/41 anonim ***** válasza:
2022. júl. 17. 22:12
 19/41 anonim ***** válasza:
76%
A vizsgálat után saját felelősségedre eltávozhatsz a kórházból. Úgyhogy nem értem, mit félsz attól, hogy bemenj hozzá vizsgálatra. Egy SMS-üzenet alapján nem mondhatja egy lelkiismeretes orvos, hogy minden rendben van, ne foglalkozz a tünettel. Csak azt mondhatja, hogy menj be hozzá, megvizsgál.
2022. júl. 17. 22:50
 20/41 anonim ***** válasza:
56%

Jó persze biztos.

Ez a legszánalmasabb kidumálások egyike, amit valaha láttam itt 10 év gyakorizás alatt.

Nyilván így kérdezted volna, ha az orvos lenne a hülye :)

2022. júl. 18. 00:29
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!