Valaki akinek szülés után 1-2 hónappal becsúszott a baba?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok? Hogy viseltétek? Orvosotok hogy reagált rá?2022. júl. 13. 08:39
11/15 anonim válasza:
A kérdező írt egy honapot te nagyon értetlen... Jól van, hangoztasd akkor a magadet, az én nőgyógyászati papiromon rajta van a 6 het képzeld, sőt, a korhazban is mondták nahát.
12/15 anonim válasza:
8-as,nekem mind az 5 gyerek után már ndta a nőgyógyász,és a szülésznő is,hogy 6hétig tilos.
13/15 anonim válasza:
Nekem is mondták. 6 hetes kontrollon pedig mondták, hogy akkor mostantól lehet, mert minden rendben van.
14/15 anonim válasza:
Nekem meg azt mondta a a (magán) nőgyógyászom, hogy 6 hétig "papíron" kerülendő, valójában pedig senki nem fogja leellenőrizni és hogy túl van misztifikálva ez a dolog. Tudom, tudom, most az jön, hogy az én orvosom a hülye. 😃
15/15 anonim válasza:
Az enyém is magán és legalább értelmes. Hülyének meg jó a, hülye nogyogyasz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!