Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki akinek szülés után 1-2...

Valaki akinek szülés után 1-2 hónappal becsúszott a baba?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok? Hogy viseltétek? Orvosotok hogy reagált rá?

2022. júl. 13. 08:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Szülés után 1 hónappal még nem volt szex, mivel 6 hét a gyermekágy, utána meg rendesen védekeztünk.Nem értem ezt a becsúszott baba dolgot.Minden gyermekem akkor lett,mikor akartam.Szerintem megdicserni nem fog a doki az tuti.
2022. júl. 13. 08:51
 2/15 anonim ***** válasza:
80%
Egy baba nem csúszik be. Ahhoz védekezés nélkül kell szexelni. Szülés után egy hónappal még semmit sem szabad, nem hogy gyereket összehozni..
2022. júl. 13. 09:17
 3/15 anonim ***** válasza:
59%
Nem volt mert felelőseb kivartam a 6 hetet es azota is ovszerrel vedekezunk és csekkoljuk eltote utána nem szakadt e el nem ereszt e stb. Nem is vagyok újra terhes.. M
2022. júl. 13. 10:14
 4/15 anonim ***** válasza:
79%

Jajj istenem hagyjatok mar ezt a vedekezes nelkuli szex eseteben csuszik csak be a baba meg nem erttek hogy csuszhat be… ti tokeletes emberek tanitsatok legyszi!

Nekem az elso csemetem fogamzsgatlo tabletta mellett fogant, amit minden eloirasnak megfeleloen szedtem evek ota. Szoval ne legyetek mar olyan nagy mellennyel!

Egyebkent 6hetig elvileg nem is szabad szexelni, utana is azert erdemes pihentetni a mehet foleg ha csaszaros volt az elso.

2022. júl. 13. 11:37
 5/15 anonim ***** válasza:
60%
Ha vedekezes mellett ha nem, akkor sem egy hónap mulva mivel 6 hétig elvileg tilos a szex....
2022. júl. 13. 11:40
 6/15 anonim ***** válasza:
8%

Anyám borogass...! 🤦

Nem tilos a hat hét alatt szexelni. Sehol nincs ilyen kitétel. Ha meg két hónapra rá fogann a kövi csemete, akkor meg már túl is van a 6 hetes kontrollon.

Ha a szervezeted már alkalmas arra, hogy megfoganj, akkor végülis helyén lehetnek a dolgok.

Elmész nődokihoz és ő mondja az instrukciókat.

Amúgy van olyan ismerősöm akinek a két gyereke között 10 hónap van, és még él, vitul.

2022. júl. 13. 11:52
 7/15 anonim ***** válasza:
64%
De, tilos, szerinted viccbol van a gyermekagyas periodus???? De felőlem, ha fertozest és egyéb vidam dolgokat akar barki akkor szexeljen te meg maradj inkább csendben és ne terjeszd a hulyeseget, biztosan jobban tudod az összes nőgyógyásznal. Ráadásul a számolás sem megy, egy hónap az 4 hét azaz nohát, a 6 héten belül van.. A 10 hónap az már kívül esik, de annak is sok sikert aki egy 10 hónapos mellé bevallal egy újszülöttet. Főleg császár után "illik" egy évet várni a saját egészség erdekeben.
2022. júl. 13. 12:14
 8/15 anonim ***** válasza:
7%

Nektek mondott olyan a nőgyógyász, hogy aztán, 6 hétig ne tessék ám huncutkodni! 😉

Írja ide akinek konkrétan mondták!

#7-es, te meg teljesen feleslegesen borulsz ki, mert csak rontja az olvasási készségeidet, így meg sokra mész az oltással, ha nem is állja meg a helyét amiért vakkantasz. A 2 hónap 4 héttel számítva 8 hétnek felel meg. Sehol nem írtam 1 hónapot. Nyugodj meg kérlek előszőr, aztán olvassd újra.

Y

2022. júl. 13. 12:37
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Itt soha nincsen becsúszott baba mert itt mindenki felelősségteljes felnőtt ember, akik soha nem követnek el hibákat, és ezt minden lehetséges alkalommal a tudtodra is adják 😉
2022. júl. 13. 12:42
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Normálisabb helyeken amúgy a zárójelentésen is szerepel, hogy 6 hétig nem javasolt a szexuális élet.
2022. júl. 13. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!