Ha pocakban nyugis a babám, szülés után is nyugis lesz? Vagy csak a mellső fali lepény miatt érzem úgy, hogy nyugodt baba?
36. hétben járunk.
Vagy esetleg mivel elég magas vagyok, még van elég helye?! fent van még a pocakom, de a baba befordult már
Nem :)
Sógornőmnek is elől tapadó lepénye volt, kisbabája is egész nyugis volt még a pocakban. Na de kint :D :D hááát van temperamentuma a gyereknek :D
Igen, túl finom volt a fogalmazásom, de nem akartalak megijeszteni :D
Nekem aktív a kislányom a hasban, ha rám üt, akkor kint is az lesz :D Én szeretek a legrosszabbra készülni. Egyébként 37 hétben járok.
Mind a 2 gyerekem nyugisbvolt a pocakban.
Fiam egy égető tűz, sosem fárad el. 3 éves
Lanyom pedig egy sajtkukac. Alváson kívül meg nem áll. De szóbszerint. Nagyon durván be van pörögve egész nap. 9 hónapos
Nekem nyugis volt a kisfiam bent, és kint se izgő mozgó. A mozgásfejlődése is normális, de mindig a normál tartomány végén sajátít el mindent.
Ami aranyos volt, hogy születése után pár hétig felismertem a mocorgásaiban azokat a mintázatokat, amiket bent is tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!