Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha pocakban nyugis a babám,...

Ha pocakban nyugis a babám, szülés után is nyugis lesz? Vagy csak a mellső fali lepény miatt érzem úgy, hogy nyugodt baba?

Figyelt kérdés
2022. júl. 6. 21:19
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

36. hétben járunk.

Vagy esetleg mivel elég magas vagyok, még van elég helye?! fent van még a pocakom, de a baba befordult már

2022. júl. 6. 21:21
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem :)

Sógornőmnek is elől tapadó lepénye volt, kisbabája is egész nyugis volt még a pocakban. Na de kint :D :D hááát van temperamentuma a gyereknek :D

2022. júl. 6. 21:22
 3/11 A kérdező kommentje:
még piciként gondolom a kérdést, ahogy egyre nagyobb persze hogy változik sokat 😁
2022. júl. 6. 21:25
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Még csak 6 hónapos a baba, szerintem később is ilyen kis temperamentumos marad :D Direkt használtam ezt a szót, mert a rossz alvó, sokat síró, hasfájós, nyűgös baba kifejezés kevésbé elegáns :)
2022. júl. 6. 21:30
 5/11 A kérdező kommentje:
épp emiatt gondoltam, hogy nagyobb már .. de így értem most már:)
2022. júl. 6. 21:34
 6/11 anonim ***** válasza:

Igen, túl finom volt a fogalmazásom, de nem akartalak megijeszteni :D

Nekem aktív a kislányom a hasban, ha rám üt, akkor kint is az lesz :D Én szeretek a legrosszabbra készülni. Egyébként 37 hétben járok.

2022. júl. 6. 21:44
 7/11 A kérdező kommentje:
nem vagyok ijedős fajta 😁 igazából mindegy hogy milyen lesz, csak kíváncsi vagyok, másnál hogy alakult :)
2022. júl. 6. 21:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Mind a 2 gyerekem nyugisbvolt a pocakban.

Fiam egy égető tűz, sosem fárad el. 3 éves

Lanyom pedig egy sajtkukac. Alváson kívül meg nem áll. De szóbszerint. Nagyon durván be van pörögve egész nap. 9 hónapos

2022. júl. 6. 22:03
 9/11 anonim ***** válasza:
83%
Nekem az első kint is bent is pörgött, a második kint is bent is nyugodt
2022. júl. 6. 22:29
 10/11 anonim ***** válasza:
78%

Nekem nyugis volt a kisfiam bent, és kint se izgő mozgó. A mozgásfejlődése is normális, de mindig a normál tartomány végén sajátít el mindent.

Ami aranyos volt, hogy születése után pár hétig felismertem a mocorgásaiban azokat a mintázatokat, amiket bent is tapasztaltam.

2022. júl. 7. 06:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!