Az lehetséges hogy a 18-20 hetes genetikai vizsgálaton hátul tapadt a lepény, ma meg a nogyogyasznal mellső tapadást állapított meg az orvos ?
Figyelt kérdés
A hátsó az ami a gerinc oszlopom felőli oldal és a mellső meg a hasam felőli igaz ? Ki tevedhetett? Miben más a hátsó meg a mellső tapadás? A kislányomnal hátsó falon tapadt. De nem érzek különbséget2022. márc. 24. 22:30
1/3 anonim válasza:
Érezni nem lehet a különbséget. A hátsófali a gyakoribb, a mellső a ritkább, de mindkettő rendben van.
2/3 anonim válasza:
Első nem fordítva? Nekem 3-ból 3 mellső fali.
Egyébként semmi különbség nincs, teljesen mindegy hol tapad meg elől vagy hátul, annyi hogy ha elől akkor állítólag később érezni csak a baba mozgását
Hogy ki tévedett nem tudom de nincs jelentősége
3/3 anonim válasza:
Lányomnál 7hetes megállapításon hátsó falit mondtak.
12hetes genetikai uh-n mellső falit.
18hetesen hátsót,
20hetesen mellsőt,
29hetesen mellsőt,
32hetesen hatsót
Majd 36hetesen is hátsót.
Ez mindig le is volt írva a leleteken, 2 orvos vizsgált összesen.
Fiammal fixen mellső fali volt, ahhoz képest teljesen máshogy éreztem mozogni. Szoval én biztos vagyok benne, hogy hátsó volt.
Szülés, terhesseg szempontjából, ha nem fedi a méhszájat, totál lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!