36+2 naposan nyitott méhszáj 3 fokban érett lepény baba a szűlő csatornában nyák dugó távozott mennyi idöm van ?
36+2 napos vagyok 2 napja voltam uh vérvételen viszont a lepényem 3 fokban érett az ultrahangon nem látták már a baba arcát és meg mérni sem tudták a feje méretétt rendesen. A dokimhoz e miatt tegnap már mennem is kellet csinált méhszáj vizsgálatott és nézett magzatvízet azt mondta a magzat víz tiszta baba feje a szülő csatornában a nyák dugó már távozott és 1 ujjnyira nyitva vagyok. Viszont a lepény miatt valószinű a jövöhétten indit mert utánna már messzeseddik a méhlepény Ha addig nem bujik ki magától
Szerdán nstm lessz jövöhétten és akkor kell hozzá is vissza mennem az nst eredményével viszont azt mondta cuccal menjek mostmár mert ha a nst eredményt úgy lássa akkor már szerdán indit.
Szerintettek ? Be indul addig magától?
Baba súlya jó azt mondta a doki 2 nappal ezzelőt volt 2693gram akkor töltöttem a 36. Hetett
Ezt sajnos nem lehet megmondani, van akinek hasonló értékekkel 2 nap múlva megindult, más pedig még 2 hétig elvolt.
De hát ha neked nem indul meg, akkor is legkésőbb jövő héten meg lesz a baba.
Figyelj a kórház legjobb orvosa azért ő az orvosom. Nem a kisfiam az első aki nála fogg születni a családból. Egyébként sem azt mondta hogy minden áron jövöhétten azt mondta majd az nst utánn meglássuk mi lessz az eredmény.
Pont most egy ismerősöm babájának e miatt a köldök zsinór 2x a nyakára van tekeredve hát inkább 1 héttel hamarabb minthogy bármi bajja legyen.
Nekem is 1111
36 hetes vagyok ma. Ezt az erteket a doki február 28an merte. Es meg egyben vagyok. Pedig azt mondta lehet csak egy ket het..🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!