Ha pocakban nyugis a babám, szülés után is nyugis lesz? Vagy csak a mellső fali lepény miatt érzem úgy, hogy nyugodt baba?
Figyelt kérdés
2022. júl. 6. 21:19
11/11 anonim válasza:
A lanyomat minden nst-n keltegetni kellett a 21. Hetin 2 oran keresztul szenvedtunk a dokival mert egy utolso meresre nem fordult meg hogy lassa. Nem akart visszahivni 1 2 perces meres miatt. Ugraltam lepcsoztem katasztrofa volt 😂 megszuletett ugyanez a kenyelmes hozzaallas mindenhez. Sokat alszik az jo de kenyes is ami azt jelenti hogy ha faradt es nem tud aludni vege a vilagnak. Csak itthon az agyban lehet behuzott fuggonnyel. Nem tudom melyik jobb egyebkent ha nem alszik annyit de lazan veszi a dolgokat vagy ha ilyen hercegno tipus. En is alig ereztem alapbol pedig nekem nem elol tapadt. Bar en alacsony vagyok lehet hogy nem volt annyi helye. Egyebkent baratnom babaja szetrugdosta magat bent es kint is energikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!