Császármetszés után ki mikor szült újra? És hogyan?
Sziasztok 6 hoanopos a kis fiam császármetszésel született.
Múlt héten ki derült hogy megint terhes vagyok dokinál még nem voltam.
Szült már valaki ilyen korán vagy ez még nagyon korai????
Bocs, de ha már terhes vagy, akkor fölösleges kérdezni, hogy korai-e - vagy megtartod, vagy elveteted, de inkább elötte kellett volna védekezni. (Tényleg nem kötözködni akarok, csak nem értem az ilyen eseteket)
Egyébként azt, hogy mennyire korai NEKED, a nögyógyászod tudja csak megmondani, mert ö látja, milyen állapotban vagy aktuálisan. Alapesetben legalább egy (de inkább kettö) évet szoktak javasolni a következö terhsség elött, de nálad már ott a baba, szóval ez lényegtelen.
Kérj minél elöbb idöpontot az orvosodnál, és töle szerezd be az összes szükséges infót.
Nekem császár után 4 évvel születet a második gyerek természetes úton. Ez nálad valószínüleg teljesen lehetetlen a heg és a rövid idö miatt
Kedves válaszoló
Védekeztünk és úgy estem teherbe.
Szerintem ezaz oldal ponnt azért van hogy kérdezünk.
Elnézést kérek ha tévedtem 🙂
Az elsö vagyok: éppen azért kérdeztem, meg azért kérdem elnézést a visszakérdezésért.
(Meg a legtöbb embernél a védekezés kimerül a legtöbbnél a megszakításban vagy a Pharmatexben, ami egyik sem védekezés, hanem szerencsejáték)
Emellett válaszoltam is a kérdésedre, mégha nem is igazán segít neked.
Remélem, az orvosnál azért nem lesz komolyabb probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!