Ha a nő huszonévesen szült gyermekekt,és 40 évesne,vagy idösebben már nem akar terheséget,mert idösnek öregnek érzi magát terhességhez,babázáshoz,akkor már nem vehető rá,hogy gondolja meg magát?
Figyelt kérdés
2021. máj. 5. 19:22
2/14 anonim válasza:
Ha sziklaszilárdan így gondolja, nem. Ha bizonytalan, akkor talán. De azért vedd figyelembe, amiket mond, szülhet ugyan egy 40-45 éves, sőt még akár idősebb nő is, de orvosi tény, hogy ilyenkor már nagyobb a kockázat a babára és az anyára nézve is.
3/14 anonim válasza:
A kor csak kifogás. Nem akar többet és ezért nem vehető rá. Aki akar, az szül.
4/14 anonim válasza:
Én 18és20 évesen szültem majd meggyőztem a férjem hogy jólenne még egy 39 évesen szültem nekem a férjem mondja hogy öreg pedig én szeretnék még egy picit😔
Úgyhogy nem a kor a baj nem akar már több gyereket.
5/14 anonim válasza:
43 éves vagyok, kamasz gyerekkel. Nem kezdeném újra. Szerencsére kisgyerekekkel dolgozom, így "kiélhetem" magam. A férjem 42 éves. Sok tervünk van még a jövőre nézve, nem érezzük magunkat idősnek, sőt. Épp ezért örülünk a függetlenségnek, a gyerek hamarosan kirepül, mi meg szabadon mehetünk bárhová.
6/14 anonim válasza:
Egyszerűen csak nem akar több gyereket.
7/14 anonim válasza:
Nincs az a férfi aki el tudná venni tőlem azt, hogy 40 évesen már felnőtt gyerekkel elkezdhetek kicsit újra "élni".
De van sok ismerősöm, akiket meg lehetett győzni. Szinte mind megbánta.
8/14 anonim válasza:
Egy 40 felett szülő nő már idős anyja lesz a gyereknek. Az enyém 35 évesen szült engem, de már őt is öregnek éreztem általánosban is, nemhogy gimiben
9/14 anonim válasza:
Engem nincs az az isten h ra vegyél mondom ezt most 29 evesen. 26 evesen szultem addigra ujra lesz szabad életem és még mindig fiatal leszek! Nekem erthetetlen h vkinek h van ereje szinte felnőtt gyerekek mellett ujrakezdeni es igy 30 40 evre lekotni magát. Nekem ennel nagyobb szabadság igényem van nem vagyunk egyformák!
10/14 anonim válasza:
Szerintem 40 körül már én sem vállalnám be.
Páromnak szerencséje van ilyen szempontból.
22 és 26 évesen szültem a két lányomat.
Most vagyok 33. Párom 53 éves és még bevállaltam egy közöset, 31 hetes vagyok a fiunkkal.
Később biztosan nem léptem volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!