Egy 162 cm, 60 kg nőnek előfordulhat, hogy 34 hetesen nem vehető észre a terhesség a hasán?
Kizártnak tartom
165magas vagyok kb, mind2 terhességemet ~60kg-val kezdtem.
Elsőnél a 20.héttől már mindenkinek látszott, nemcsak a rokonoknak.
Most 17hetes vagyok, kb a 12.héttől látszik.
167cm 59kg vagyok. Első baba 25.héttől kezdett látszódni, 28.hétre egyértelmű volt.
Most második baba már a 18.héten látszik.
Nyilván mindig kisebb hasa van egy kisebb súlyú nőnek, de azért nálunk is bőven nagy a 30.hétre.
2!
Kisebb hasa egy kisebb súlyú nőnek?!
Na és ezt honnan veszed?
Barátnőmmel egyszerre voltunk terhesek. Nekem végig 2x akkora hasam volt, mint neki. A 35.hétre akkora volt a hasam, mintha ikreket várnék... barátnőm akkora hassal ment szülni, mink nekem kb a 30.on volt.
Ja, 20kg van köztünk.
Első voltam
4es mint ahogy fentebb is írtam, saját példából 😊 De akkor tessék egy kép amin 25 hetes vagyok: [link]
Amikor már NSTre jártam, akkor a 80-felfelé kilós nők ültek ott 36hetesen akkora hassal mint kB nekem 3x pedig én 40+3voltam: [link]
Bocsi a képekért, laptopról fotóztam ki. Azóta eltelt 6 év. Mostani hasam sem sokkal nagyobb. 19+6hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!