Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Előfordult már valakivel,...

Előfordult már valakivel, hogy a doki nem látott terhességet 6 hetesen és mégis terhes volt?

Figyelt kérdés
2012. dec. 7. 08:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen velem is így volt, menses szerint 6 hetes terhes voltam, erősödő pozitív tesztekkel, s az uh még csak egy pötty sem volt látható, csak a vastagabb nyálkahártya, ami ugye menses előtti állapot - 3 hét múlva ott volt a bébi, akkor 7 hetes magzatnak megfelelő méretekkel :) most vagyok 33 hetes kismama
2012. dec. 7. 09:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem is azt mondta a doki, hogy vastagabb a méhnyálkahártya és 20-ig meg kell , hogy jöjjön ha nem akkor menjek vissza és megnéz újra. A teszt még ma is pozitív és nem halványodott el. Ámbár november 26-án egy napig véreztem. Majd kiderül mi van.
2012. dec. 7. 10:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok - szép karácsonyi ajándék lesz a picúrka :) - kívánom, hogy minden rendben legyen!
2012. dec. 7. 12:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Az egy napos vérzés lehetett esetleg beágyazódási vérzés is!, és ez esetben szerintem még nem vagy 6 hetes, hanem inkább csak 3,5-4 hetes, és ezért nem látott semmit az orvos.

Azért gondolom így, mert én is nagyon hasonló cipőben járok, bár nekem már látszott a petezsák az uh-n.

2012. dec. 7. 13:13
 5/5 anonim ***** válasza:
hogy vagyok???
2013. jan. 30. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!