Egy 162 cm, 60 kg nőnek előfordulhat, hogy 34 hetesen nem vehető észre a terhesség a hasán?
Pedig nagyon konkrét és érthető választ adtatok. Köszönöm!
Én parázom túl.
Anyámnak a bátyámmal nagy hasa volt.
Velem alig volt hasa. Utolsó hetekben kb. úgy nézett ki, mint aki csak felpuffadt.
160 cm 50 kg volt. Tehát nem kövér.
A főnökön viszont eléggé testes és eleve nagy hasa volt. Neki a 8. hónapig senki sem vette észre a terhességét.
Én 158 cm 52 kg vagyok és mind a két terhességnél "normál" méretű terheshasam volt. Nem volt se nagy se kicsi.
Voltál nőgyógyásznál vagy ennyi hete izgulsz? Ha igen, mikor? Ha nem, most menj el, nem kell elmondanod ezt az egészet, csak menj el rákszűrésre, évente úgyis illik. Aztán ott megkérdezed, hogy és ugye nem vagy terhes. 15-20 ezer forint magánban, de az sztk-ban ingyen is választ kapsz és néha még hamarabb is fogadnak - és már nincs az a béna doki, aki ne venne észre egy ekkora babát. [link]
Utána elmehetsz pszichológushoz, hogy miért rettegsz ennyire pont ettől vagy miért akarsz rettegni. Vagy az a terv, hogy vársz még 2 hónapot, és ha nem születik meg és már sehogy nem tudod kimagyarázni, hogy talán mégis valami csoda történt veled, akkor megnyugszol? Nézz inkább szembe vele, tudod, a bátorság nem a félelem hiánya.
Hát azért meglátszik. Én 30 hetesen voltam 65 kg és 168 cm magas vagyok. Hát marha nagy hasam volt már akkor is.
A soványabb kismamákon jobban meglátszik a terhesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!