Ki az aki császár után rövid idővel spontán szült?
Figyelt kérdés
Olyan anyukák történetét várom akiknek az első baba császárral jött világra és a másodikat spontán szülte. De fontos, hogy rövid idővel, kevesebb mint 2 év korkülönbségre gondolok.2015. febr. 9. 20:41
1/5 A kérdező kommentje:
Az én történetem: tavaszra várjuk a 2. kisfiúnk érkezését, ha 40hétre jönne, akkor 20hónap lenne köztük. Az első kisfiam császármetszéssel született 11hónapra lettem terhes (terveztük természetesen). Fogadott orvosom volt és van most is. Igazából nálunk még nem egyértelmű a spontán szülés mivel rövid idő telt el a két terhesség között, ill. az első kisfiam is korábban jött. Szeretnék is szülni meg nem is, a szülést magát szeretném, de én NAGYON tartok a hegszétválástól (bár tudom csekély esélye van). Illetve az orvosom is úgy mondta nagyobb eséllyel indulok mint császár, de van esély szülni csak akkor mindennek stimmelnie kell hogy véghez is vigyük. Ezért várom a hozzászólásokat szüléstörténeteket kinél hogyan zajlott.
2015. febr. 9. 20:49
2/5 anonim válasza:
Barátnőméknél 14 hónap van, beindult spontán a szülés a kórházban (másnap lett volna császár) hiába szólt azt mondták á dehogy szül. reggel szét nyilt a hasfala, majdnem meghaltak.
3/5 A kérdező kommentje:
Az nem semmi, nekem is csak egy ismerősöm van sajna nàla is a negatív tapasztalat. Neki eleve császár volt előírva de mikor felvágták akkor már szét volt nyilva a heg. de nem lett semmi náluk.
2015. febr. 10. 09:26
4/5 anonim válasza:
Bnőm lányai között 22hónap van.első császáros másodikat simán szülte. Semmi problámája nem volt. Egy másik ismerősöm szintén császáros neki is 2év van a gyerekei között sima szülésnek indult nála a második, de végul császár lett, de jobb is mert mikor felvágták már szétnyit a belső varrat.szerencsére semmi bajuk nem lett.én is császáros vagyok 3év lesz a két gyerköc között, de rettegek attól nehogy hegszétvállásom legyen.
5/5 A kérdező kommentje:
Ma voltam orvosnál, nem beszéltünk magáról a szülésről vagy császárról csak ugye vizsgálat uh volt. Fejfekvésű tehát ez is kedvez a sima szülésnek. De én is nagyon-nagyon félek a hegszétválástól, de egyébként szülnék, nálunk meg ugye inkább a 19hós korkülönbség lesz mérvadó, mert nem hinném hogy kihordom végig, sokat-sokat keményedek szerintem ilyen 37hét fele biztos beindul így... 3 évre már sok ismerősöm szült meg, az már biztosabb korkülönbség, ott nem hinném hogy lenne baj!
2015. febr. 10. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!