Normális tünetek a 3. Trimeszterben?
Normális tünetek. Ilyenkor hormonálisan is bezavar minden. Nekem vagy hasmenésem van vagy pár napig semmi...
A lényeg, hogy igyál nagyon sok vizet.
(30 hetes vagyok)
Nekem 28 héttől van sajna alhasi fájdalmam és jóslóim.
34. héttől pedig rendszeres hasmenésem. Időnként tééényleg durván :D Gondolom a nagy mennyiségű magnézium+görcsök hatása.
Még egyben vagyok: 37 héten :D pont ma néztek meg, még jól érzi bent magát.
#1vagyok
Első gyereknél nekem is elég korán voltak már jóslók és képzeld, amikor már élesben ment a dolog, azt is csak jóslónak hittem, aztán pont mentem vizsgálatra és a doki közölte, hogy szülünk, mert már több ujjnyira kitágultam.
#2 vagyok
Kicsit én is reménykedem, hogy ennyi jósló görcs után már maga a vajúdás nem lesz annnnyira durva, csak nagyon durva :D
A baba állásából nem lehet látni. Nekem 18 hét óta be van fordulva, 24 hét óda meg konkrétan a méhszájamat fejelgeti.
Méhszáj vizsgálattal (mennyire tágultál) vagy CTG-vel lehetne megnézni, hogy ez már az a folyamat-e.
Egyébként sajna nekem is majdnem állandó :/ semmilyen magnézium nem enyhítette.
#2 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!