Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor hogy van ez a...

Most akkor hogy van ez a terheléses cukor?A védőnőm azt mondta, vegyek a patikában cukrot, amit meg kell inni. Rá másnapra a dokim meg, hogy fél hétkor egyek meg 2 zsömlét, meg 3dl tejet és az lesz a vérvétel.

Figyelt kérdés
De akkor ahogy a dokim mondja, nem fognak sima éhgyomorra vért venni, csak a cukrosat már? Akkor most melyiket csináljam?
2008. dec. 20. 13:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
ok, köszi mindenkinek!
2008. dec. 20. 14:54
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyértelműen a cukros megoldás ad biztos eredményt arról, hogy minden okés e a cukroddal!egy zsemle (de még kettő sem) plusz egy kis tej még nem dobja meg úgy a vércukrot, hogy azzal bizonyíthatóan kiderüljön, hogy baj van e.Nekem elhiheted, 15 éve cukros vagyok és most 5 hetes pocis:-)

Sok sikert!

2008. dec. 20. 15:11
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, Boldog Karácsonyt nektek.
2008. dec. 20. 15:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Rajta kell lennie a vizsgálatkérő lapon valahol, hogy 75 gr. cukor. Mivel a védőnő írja a papírt, neki kell tudnia, mit kért. Mind a kettőnél vesznek éhgyomorra vért, a zsömlésnél 1 óra múlva, a cukrosnál 2 óra múlva újra. Ha nem tudod eldönteni, az a legjobb, ha az első vérvételkor megkérdezed, hogy melyiket egyed-igyad.
2008. dec. 20. 17:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Először éhgyomorra vesznek vért,ez a viszonyítási alap!Aztán megiszod a löttyöt,nekem a doki írt receptet,amire glükózt adtak a patikában(kérdezd meg tőle!),feloldottam 2 dl teába,egy pici citrommal,aztán 2 óra elteltével megnézték hogyan reagál rá a szervezetem!De közben nem mehettem el,mert ha úgy reagál a szervezet a cukorra,be is lehet kómálni!
2008. dec. 20. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!