Most meg sok az aceton a vizeletemben! Na ez mi? Koros, káros? (nem elég a diéta és a cukor meg a sok vérvétel még ez is) De mééé?
Figyelt kérdés
2009. dec. 9. 18:04
1/5 anonim válasza:
Terhességi diabéteszed van? Bár csak halvány gondolat,de úgy rémlik,hogy akkor szokott aceton lenni a pisibe,ha valaki cukorbeteg! Ha tévedek ezer bocsi!!!
2/5 anonim válasza:
Szia. Pont a múlthéten kérdeztem rá a dokitól mit jelent ez és azt mondta akkor van aceton a vizeletben ha kevés folyadék kerül a szervezetbe. Mennyit iszol? Próbálj meg minél többet:)
3/5 anonim válasza:
Ha cukrod van, akkor van aceton a vizeletben.
4/5 anonim válasza:
Én a vérvétel előtt nagyon éheztem, majdnem elájultam. AZ én dokim szerint, ezért lett aceton a pisimben.
A cukrom jó, a terheléses is.
5/5 anonim válasza:
Ne aggódj, nekem is volt legutóbb, én 17 hetes korom óta diétázom. VAlóban a folyadékfogyasztás befolyásolhatja, én pl a reggeli első vizeletből vittem a védőnőnek, előtte persze hogy nem ittam sokat, hiszen éjszaka volt. Azt mondta, hogy ne is foglalkozzam vele.
Az éhezéstől is lehet, de én biztos nem éhezem, én kimerítem a diétámat, így nem éhezek, legalább is orvosi szempontból:-)
(30 hetes mami)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!