Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki szülés után újra teherbe...

Aki szülés után újra teherbe esett 1-2 -3 hónap esetleg fél éven belül, megtartotta a babát, mi lett ?? Milyen volt a terhessége ? Szülése ?

Figyelt kérdés
2022. júl. 3. 10:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés arról szól, hogy 1-2-3 hónap vagy fél év. Ebből max az egy hó necces, úgyhogy ne ezt vedd alapnak.
2022. júl. 3. 12:39
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Van az ismerőseim között olyan család, ahol pont egy év van a srácok között. Eleinte persze nehéz volt velük, de cserébe nagyon jól elvannak egymással, nagyon szerető tesók, 6 és 5 évesek jelenleg. Plussz legjobb barátnőm és öccse között is egy év van, pontosabban 13 hónap.

Szerintem ilyen kicsi korkülönbséggel gyerekeket nevelni kb olyan lehet, mintha az embernek ikrei születnének. Nyilván nem egyszerű eleinte, de megoldható, nagyon hamar alkalmazkodnak egymáshoz a kicsik. Bár az én gyerekeim között picit nagyobb a korkülönbség, kb mindent egyszerre csináltam velük, együtt fürdettem, együtt etettem, egyszerre mentek aludni, így osztottam be az időt, hogy magamra és az apjukra is maradjon :)

2022. júl. 3. 16:31
 13/14 anonim ***** válasza:
49%
Egy nőgyógyász apuka mondta otthon, hogy szoptatás alatt nem esik anya teherbe(anyuka is orvos) így a nehezen összejött hármasikrek után jött a következő baba 1,5-2és után
2022. júl. 4. 09:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Szoptatás alatti fogamzásgátlók mellett sokaknak sikerül teherbe esni. Azok nem annyira megbízhatóak, plusz ott az emberi hiba faktor. 10 hónapja nem alszom 2 óránál többet egyhuzamban, én alkalmatlan lennék a tablettára.

A nem hormonos fog.gátlók meg szintén nagyon megbízhatatlanok.

Gumit apuka nem húzza fel.

Egyébként én nem tartanám meg. Eleve nem lesz több gyerek, ilyen kis korkülönbséggel meg kivitelezhetetlen lenne.

Anyukám is így járt, nem lett testvérem.

2022. dec. 26. 12:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!