1 héttel hamarabb jelentkezô menstruációnál előfordulhat hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Szilveszterkor történt hogy lecsúszott a gumi a páromkor még aktus közben észrevettük, nem élvezett belem de másnap bevettem egy esemény utánit, a biztonság kedvéért mert peteérés körül járhattam.
17én kellett volna megjönnie , 33 naposra van állitva a naptáramba a ciklusom , de tegnap megjött egy héttel hamarabb 27 napra.
És jóval kevesebb a menstruációm mint amúgy szokott lenni. Ez lehet beágyazódási vérzès, lehet terhes vagyok?
ma 08:51
1/8 A kérdező kommentje:
*páromról
ma 08:52
2/8 anonim válasza:
Nem, a tabletta kicsit osszekuszalta a dolgokat. Nem vagy terhes nyugi
3/8 A kérdező kommentje:
Tegnap reggel, még csak rózsaszín aztán napközbe szinte fekete, estére már vér is. Ma már vér de nem erős.
ma 08:53
4/8 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon remélem. Nem szeretnénk még babát.
ma 08:54
5/8 anonim válasza:
Az esemény utáni tabletta nagyon meg tudja kavarni hormonálisan az embert.
6/8 anonim válasza:
Az esemény utáni egy lórugásnyi hormon. Az a fura, ha nem kavar meg semmit.
7/8 anonim válasza:
Volt, hogy egyszer se jött meg, volt hogy 3 hétre. Fél év volt, mire helyreállt.
8/8 anonim válasza:
Az esemény utáni jellemzően hamarabb hozza meg a mensit. Illetve ne lepődj meg, ha a következő fél évben más lesz a ciklusod. Nem....nem terhes leszel csupán a nagy adag hormon nagyon be tud kavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!