23 hetes terhes vagyok gyakran érzek menstruácios fájdalmakat és a derekam is fáj. Másnál is előfordul? A válaszokat köszönöm. Boldog és gondtalan babavárást kivánok minden kismamának!
Nekem is fajt es surun voltak mehosszehuzodasaim is. Felhivtam az orvosomat es azt mondta hogy surgosen latnia kell nehogy nyiljon a mehszaj. Megnyugtatott hogy a mehszaj zarva van es kaptam gyogyszert (antibiotikumos kupot) amit akkor kell csak hasznaljak ha menstruacios fajdalmakat erzek. Szolj az orvosodnak mert nem termeszetes ez a fajas a terhesseg 23 heteben sott koraszules jele lehet.
Addig amig nem lat doki nyomas az agy es lustizzal egesz nap.
Boldok babavarast kivanok
Udv. 28 hetes kismama
Szia!
Azért ne ilyedj meg. Persze mindenképp beszélj majd a dokival, de én pl. 8 hónapig éreztem minden "aktuális" menstruációt. Ha sokat sétáltam, vagy megerőltettem magam akkor is görcsöltem. Olyankor egy mgb6-ot bevettem és teljesen elmúlt. Boldog babavárást!
3 hónapos fiúcsak anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!