Mivel szoktátok enyhíteni a menstruációs fájdalmakat? (nem gyógyszerre gondolok, hamen pl. meleg vizes palack, stb. ) Kinek mi segít?
1 cataflam és beülök egy órára a forró vizes zuhany alá. Teljesen ellazít a meleg víz és addigra hat a gyógyszer is.
Mellesleg állítják: az orgazmus is enyhíti a görcsöket (Az izomösszehúzódás miatt vagy nem tudom)
ígyál sok meleg (már nem túl forró, de azért még jó meleg) teát, mikor fáj a hasad. a legjobb ha valami kamilla teát vagy ilyesmit iszol, ami gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, és lehetőleg nem filteres, hanem te főzöd ki. (DM-ben pl. lehet kapni már tasakonként 190ft-ért). illetve én szedek magnézium és kálcium tablettát is (a DM-ben szintén találhatsz kedvedre, vagy gyógyszertárban is vehetsz), és ezek mellé eszek banánt.
én szedek alfoflex-m-et is, de azelőtt 5 nap alatt simán 2 dobozzal beszedtem, mióta a fentieket csinálom, talán 4-5x kell bevennem, vagy annyiszor sem.
ha meg fáj a hasad és épp otthon vagy, akár beállhatsz a kádba, és a zuhanyrózsával körkörös mozdulatokkal a hasadra folyathatod a jó meleg vizet. nekem ez pillanatok alatt elmúlasztja a fájdalmat egy kis időre.
Igen a torna tényleg segít.még egy kis séta,bringa is.
Lekopogom már kb.fél éve nem voltam rosszul tőle.
Előtte szörnyű volt. ügyelet is jött már ki hozzám. :(
Ez csak akkor jó, ha otthon vagy.
Lefekszem az ágyra, az egyik lábamat felhúzva behajlítom, majd leteszem. Aztán megint felhúzva behajlítom, leteszem. Ezt ismételgetem, de csak addig jó,a míg csinálod, ha abba hagyod elkezd fájni...
Én is megszenvedek vele, muszáj a gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!