Csak a meleg miatt van? :S
picit késik a havim és kicsit már félek... tudom, nem kéne, dehát...
múlt héten voltam orvosnál, annyira stresszeltem magam, hogy remegtem és utána majdnem el is ájultam... meg ez a hirtelen jött meleg... ettől késhet? :S két hét múlva kell visszamennem nődokihoz a vérvizsgálatom miatt, de addig kikészít az ilyesmi, mert mi van ha más bajom van vagy hasonló... fertőzés, ciszta és a terhesség... szóval az alapgondolatok kizárva, mert azt mondta volna az orvos...
Mire kellett a vérvizsgálat?
Figyelj, ha nagy baj lenne, már tudnád. A terhességet nem biztos, hogy észerevette volna, de arra van teszt... most már kimutatja.
És igen, lehet a melegtől. De bármi mástól is. Ha rendszeresen megjön, de ritkán késik, az még bőven normális.
csak egy egyszerű, általános vérvizsgálat volt... mindent néztek, amit csak lehet xD vér és vizeletvizsgálat
terhesség biztos, hogy esélytelen... utóbbi időben nem volt semmi a barátommal, mert nemvolt rá időnk, esélyünk sajnos~
de remélem, hogy akkor csak tényleg a meleg (: nem szokott késni sose...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!