Mennyire gyakori a hányás terhesen?
Figyelt kérdés
4 hetes terhes vagyok, nagyon félek a hanyastol és már vannak emelygos periodusaim. Lehet ilyen korán vagy csak bebeszélem? Mennyire gyakori? Környezetemben sokan nem hanytak, de elofordult olyan is aki egész nap megállás nélkül.2022. jún. 21. 17:02
11/20 anonim 

válasza:

Most hánytam először a 16. Héten de a migréntől, amúgy még csak émelyegni se émelyegtem eddig.
12/20 anonim 

válasza:

Én a 6. héttől hánytam párszor a 9.-ig, de nem volt vészes. Inkább émelyegtem, étvágytalan voltam. Jégbe hűtött nullás citromos Drehert ittam és szintén hideg gyümölcsöket ettem szinte csak.
13/20 anonim 

válasza:

Az első terhességemnél egyszer sem hánytam, sőt hányingerem sem volt.
Most várom a másodikat, az 5. héttől a 8. hétig mindennap hánytam reggel is és este is.
14/20 anonim 

válasza:

A húgom minden terhességét végighányta. Szó szerint szülésig.
Én nem is émelyegtem.
15/20 anonim 

válasza:

Én nem hánytam egyszer se, enyhe émelygés volt az elején. Szerintem 4 hetesen még csak bebeszéled.
16/20 anonim 

válasza:

én kb. az első másfél hónapot émelyegtem végig, de csak 2 napot hánytam végig durván, utána még 3x hánytam összesen, de az vagy bizonyos étel vagy szaginger hatására volt.
17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Tegnap reggel tudtam meg hogy terhes vagyok és azóta vagyok rosszul szóval gyanús hogy bebeszélem. Anyukám nem hányt. Nagymamáim se egyáltalán. Mondják, hogy a lányokkal gyakoribb a rosszullét. Anyukám 2 lányt szült egyik nagymamám is, a másiknak is van 1 lánya is. Soha egy terhességük alatt se hanytak. Számít ilyenkor a genetika?
2022. jún. 22. 00:34
18/20 anonim 

válasza:

Még csak meg sem szédültem soha, nem hogy hánytam volna… 😄 4 lányom van.
19/20 anonim 

válasza:

Nem hiszem hogy számít, nekem se volt hányós se a nagymamám se anyukám, én mégis az lettem. Teljesen egyéni hogyan reagál a szervezeted a hcg-re. Nekem kislányom lesz, szóval emiatt is lehet hogy ilyen rosszul viseltem, de én ennek se tulajdonítok jelentősséget.
20/20 anonim 

válasza:

Nekem anyukám mindkét terhessége első trimeszterét végig hányta, két lányt szült, én egyszer hánytam a folyamatos hányinger ellenére, nekem is lányom született. Nekem a hányinger a 8.héten kezdődött, addig kutya bajom sem volt, utána jött a többi tünet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!