Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire gyakori a hányás...

Mennyire gyakori a hányás terhesen?

Figyelt kérdés
4 hetes terhes vagyok, nagyon félek a hanyastol és már vannak emelygos periodusaim. Lehet ilyen korán vagy csak bebeszélem? Mennyire gyakori? Környezetemben sokan nem hanytak, de elofordult olyan is aki egész nap megállás nélkül.
2022. jún. 21. 17:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Most hánytam először a 16. Héten de a migréntől, amúgy még csak émelyegni se émelyegtem eddig.
2022. jún. 21. 19:42
 12/20 anonim ***** válasza:
Én a 6. héttől hánytam párszor a 9.-ig, de nem volt vészes. Inkább émelyegtem, étvágytalan voltam. Jégbe hűtött nullás citromos Drehert ittam és szintén hideg gyümölcsöket ettem szinte csak.
2022. jún. 21. 20:02
 13/20 anonim ***** válasza:

Az első terhességemnél egyszer sem hánytam, sőt hányingerem sem volt.

Most várom a másodikat, az 5. héttől a 8. hétig mindennap hánytam reggel is és este is.

2022. jún. 21. 20:33
 14/20 anonim ***** válasza:

A húgom minden terhességét végighányta. Szó szerint szülésig.

Én nem is émelyegtem.

2022. jún. 21. 21:04
 15/20 anonim ***** válasza:
Én nem hánytam egyszer se, enyhe émelygés volt az elején. Szerintem 4 hetesen még csak bebeszéled.
2022. jún. 21. 21:48
 16/20 anonim ***** válasza:
én kb. az első másfél hónapot émelyegtem végig, de csak 2 napot hánytam végig durván, utána még 3x hánytam összesen, de az vagy bizonyos étel vagy szaginger hatására volt.
2022. jún. 21. 21:50
 17/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Tegnap reggel tudtam meg hogy terhes vagyok és azóta vagyok rosszul szóval gyanús hogy bebeszélem. Anyukám nem hányt. Nagymamáim se egyáltalán. Mondják, hogy a lányokkal gyakoribb a rosszullét. Anyukám 2 lányt szült egyik nagymamám is, a másiknak is van 1 lánya is. Soha egy terhességük alatt se hanytak. Számít ilyenkor a genetika?

2022. jún. 22. 00:34
 18/20 anonim ***** válasza:
Még csak meg sem szédültem soha, nem hogy hánytam volna… 😄 4 lányom van.
2022. jún. 22. 09:38
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy számít, nekem se volt hányós se a nagymamám se anyukám, én mégis az lettem. Teljesen egyéni hogyan reagál a szervezeted a hcg-re. Nekem kislányom lesz, szóval emiatt is lehet hogy ilyen rosszul viseltem, de én ennek se tulajdonítok jelentősséget.
2022. jún. 22. 09:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem anyukám mindkét terhessége első trimeszterét végig hányta, két lányt szült, én egyszer hánytam a folyamatos hányinger ellenére, nekem is lányom született. Nekem a hányinger a 8.héten kezdődött, addig kutya bajom sem volt, utána jött a többi tünet is.
2022. jún. 22. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!