Sötétnarancs színű vizelet 8 honapos terhesen betegség után mennyire veszélyes?
Hétvégén elkaptunk családdal hányós vírust
Egy nap alatt letudtam 2 hányással
Tegnap már csak a közérzetem volt rossz és a vizelet volt sötét de mivel nem tudtam sokat inni így keveset is voltam mosdóba
Estére halvanyodott a színe így nem aggódtam
Mára jól vagyok viszont megint sötétebb a normálisnál a vizeket színe, barnás vagy inkább narancssárga
35 hetes vagyok dokim nem tudom felhívni, sztk gondozásba max ügyelet
Nagyon para vagy várjak meg a nap folyamán változik-e?
Igyal.
Min.2 liter ha nem terhes az ember, ha terhes olusz hanyos virusa volt, 3-4 litert kellene inni.
Iszok
Legalábbis amennyit bírok
Tegnap igyekeztem 1 L tiszta víz megvolt
Ma már fel liternél tartok
De alapból sosem tudtam sokat inni úgyhogy ez a normál folyadékpótlásom már amit most emelni próbálok.
Nem a vizelet szine ami veszélyes lehet, hanem az, ami okozza.
Nem látva, hozzáértés nélkül milyen választ vársz?
.
A magad és babád egészsége védelmében keresd fel háziorvosod/nőgyógyászod, egyik sem hiába tanult hosszú éveket!
6-os, irja, hogy hanyos betegsege volt.
Altalanos iskola 7. osztalyos anyag, ha hanyunk , folyadekot vesztunk, es a vizelet besurusodik, ez miatt sotetebb.
Hianyoztal a biologia orarol?
Ehhez nem kell nogyogyasz 🤦🏻♀️
"hanyos betegsege volt."
Felháborodás helyett hidd el, sok betegség (és nem betegség) okozhat hányást.
Maga a várandósság is lehet kiváltó ok, tehát a háziorvoson kívül a nőgyógyász vizsgálata sem teljesen hiábavaló.
.
A válasz lehet helyes annak ellenére is, hogy nem fedi az igazságot az adott esetben, hiszen kinél ez, kinél az okozhat hányást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!