Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tarkóredő 5,5mm ?!

Tarkóredő 5,5mm ?!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Első körben, nem orvosi tanácsért jöttem, oda megyek nemsokára.

Tapasztalatokra, és sok pozitív erőre lenne szükségem! És a pozitív történetekből tudok ilyet meríteni!

11+6-nál mentem a 12. Heti Uh-ra mert korábbi mérések alapján +3 nappal nagyobb a baba.

Az Uh-t egy nagyon neves intézet szonográfus hölgye végezte, aki azonnal amikor ránézett, rögtön mondta, hogy uuuu, nagyon nagy a tarkóredő. Itt màr sírtam.. orrcsont látható!

majd 12+5 naposnak lett mondva a baba, mindene rendben volt.

Egyedül a tarkóredő vastagág lett : 5,5 mm, másik pózból 4,7 mm.

Első kérdésem az volt, lehet egészséges baba? Majd annyit kaptam, nagyon ritka.

A szívműködésnél látott valamit, de! Azt mondta az àtlagba sok embernèl picit eltér a mutató, plusz alig tudta megnézni, izgett-mozgott is a pici.

Ennyit tudtam meg, végig sírtam!

Megyek méhlepény vételre, az a végleges, hogy egészséges-e a baba.

Volt valaki esetleg aki pozitív történettel rendelkezik? Egészséges baba lett?

2022. jan. 22. 07:28
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
97%
Tarkóredővel kapcsolatban nem tudok mit mondani, de 2 évvel ezelőtt egy nagyon neves intézet szonográfus hölgye (aki állítólag vagy 30 éve a pályán van és több ezer ultrahangon van túl) két alkalommal is olyan orbitális baromságokat mondott nekem, hogy azt hittem, vége mindennek! Semmi nem lett belőle igaz! Kérj mindenképp másodvéleményt!
2022. jan. 22. 07:34
 2/62 A kérdező kommentje:
Mindenképpen kérek másodvèleményt! Csak nehéz elhinni, hogy tévedett.
2022. jan. 22. 07:42
 3/62 anonim ***** válasza:
87%

Ilyenkor én megcsináltatnám a nifty/ prena stb-t

Vagy amniocentézist

De az előbbieket már alapból is ( soha többet kombinált teszt)

Lehet minden rendben, de nagy az esèly arra, is hogy nem.

Kitartás!

Remélem minden oké🥺

2022. jan. 22. 08:00
 4/62 A kérdező kommentje:

Szia 3-as :)

Méhlepény mintavétel lesz! Nem csináltattam más tesztet, mert amikor csinálták az uh-t vele együtt lett volna a prena, de azt mondták az kevés ide már.

Nagyon fèlek!

2022. jan. 22. 08:15
 5/62 anonim ***** válasza:
91%
Igen ez nagyon magas. Lehet-e ettől egészséges? Naná! Egy csomó baba lett teljesen egészséges, ekkora redővel. Nagyon jó döntés volt az amnio, mert azért sokkal biztosabb eredményt ad mint a prena. Cvs-hez már késő? Tudom, hogy nehéz, de próbálj megnyugodni és kivárni az eredményt. Addig elfoglalni magad valamivel.
2022. jan. 22. 08:28
 6/62 A kérdező kommentje:

Kedves 5-ös!

Most lehet hülyének nézel de a CVS az nem a méhlepény vizsgàlat?

Mert most nekem azt fogják kapásból nézni, az ad biztos választ!

Próbálok pozitív történeteket olvasni, az a lelkemnek nagyon sokat segít!

2022. jan. 22. 08:38
 7/62 anonim ***** válasza:
95%
Jaj ne haragudj, csak átfutottam és teljesen igazad van, a cvs az az. Az szuper, hamar lesz eredmény. Van sok pozitív történet hidd el. Nyilván nem tudjuk mi van a háttérben, de nem biztos hogy baj van. Majd írd meg az eredményt, mert ismeretlenül is aggódok érted!
2022. jan. 22. 08:45
 8/62 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm! Nagyon jól esik a lelkemnek, ami perpill darabokban van. :)

Remélem tud nekem szolgàlni valaki pozitív történetekkel, hogy tudjam a lelkem erősíteni!

2022. jan. 22. 08:49
 9/62 babyboom567 ***** válasza:
92%

Kolléganőmnek 1:6-hoz volt az eredmény a kombinált teszten,bőven 3 feletti tarkóredő,ciszták voltak a magzat agyában ,veséjében,megmondta nekik az orvos,hogy ne reménykedjenek, olyan rossz az eredmény,hogy az amniocentézis csak protokoll az abortuszhoz(nem tartották volna meg betegen).

9 éves lesz mostanában a gyerek, teljesen egészséges, semmi baja nincs.

2022. jan. 22. 10:42
 10/62 A kérdező kommentje:
Ez szuper hír! Van miért reménykedni. :)
2022. jan. 22. 11:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!