Tarkóredő 5,5mm ?!
Sziasztok! Első körben, nem orvosi tanácsért jöttem, oda megyek nemsokára.
Tapasztalatokra, és sok pozitív erőre lenne szükségem! És a pozitív történetekből tudok ilyet meríteni!
11+6-nál mentem a 12. Heti Uh-ra mert korábbi mérések alapján +3 nappal nagyobb a baba.
Az Uh-t egy nagyon neves intézet szonográfus hölgye végezte, aki azonnal amikor ránézett, rögtön mondta, hogy uuuu, nagyon nagy a tarkóredő. Itt màr sírtam.. orrcsont látható!
majd 12+5 naposnak lett mondva a baba, mindene rendben volt.
Egyedül a tarkóredő vastagág lett : 5,5 mm, másik pózból 4,7 mm.
Első kérdésem az volt, lehet egészséges baba? Majd annyit kaptam, nagyon ritka.
A szívműködésnél látott valamit, de! Azt mondta az àtlagba sok embernèl picit eltér a mutató, plusz alig tudta megnézni, izgett-mozgott is a pici.
Ennyit tudtam meg, végig sírtam!
Megyek méhlepény vételre, az a végleges, hogy egészséges-e a baba.
Volt valaki esetleg aki pozitív történettel rendelkezik? Egészséges baba lett?
Ilyenkor én megcsináltatnám a nifty/ prena stb-t
Vagy amniocentézist
De az előbbieket már alapból is ( soha többet kombinált teszt)
Lehet minden rendben, de nagy az esèly arra, is hogy nem.
Kitartás!
Remélem minden oké🥺
Szia 3-as :)
Méhlepény mintavétel lesz! Nem csináltattam más tesztet, mert amikor csinálták az uh-t vele együtt lett volna a prena, de azt mondták az kevés ide már.
Nagyon fèlek!
Kedves 5-ös!
Most lehet hülyének nézel de a CVS az nem a méhlepény vizsgàlat?
Mert most nekem azt fogják kapásból nézni, az ad biztos választ!
Próbálok pozitív történeteket olvasni, az a lelkemnek nagyon sokat segít!
Nagyon köszönöm! Nagyon jól esik a lelkemnek, ami perpill darabokban van. :)
Remélem tud nekem szolgàlni valaki pozitív történetekkel, hogy tudjam a lelkem erősíteni!
Kolléganőmnek 1:6-hoz volt az eredmény a kombinált teszten,bőven 3 feletti tarkóredő,ciszták voltak a magzat agyában ,veséjében,megmondta nekik az orvos,hogy ne reménykedjenek, olyan rossz az eredmény,hogy az amniocentézis csak protokoll az abortuszhoz(nem tartották volna meg betegen).
9 éves lesz mostanában a gyerek, teljesen egészséges, semmi baja nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!