Tarkóredő 5,5mm ?!
Sziasztok! Első körben, nem orvosi tanácsért jöttem, oda megyek nemsokára.
Tapasztalatokra, és sok pozitív erőre lenne szükségem! És a pozitív történetekből tudok ilyet meríteni!
11+6-nál mentem a 12. Heti Uh-ra mert korábbi mérések alapján +3 nappal nagyobb a baba.
Az Uh-t egy nagyon neves intézet szonográfus hölgye végezte, aki azonnal amikor ránézett, rögtön mondta, hogy uuuu, nagyon nagy a tarkóredő. Itt màr sírtam.. orrcsont látható!
majd 12+5 naposnak lett mondva a baba, mindene rendben volt.
Egyedül a tarkóredő vastagág lett : 5,5 mm, másik pózból 4,7 mm.
Első kérdésem az volt, lehet egészséges baba? Majd annyit kaptam, nagyon ritka.
A szívműködésnél látott valamit, de! Azt mondta az àtlagba sok embernèl picit eltér a mutató, plusz alig tudta megnézni, izgett-mozgott is a pici.
Ennyit tudtam meg, végig sírtam!
Megyek méhlepény vételre, az a végleges, hogy egészséges-e a baba.
Volt valaki esetleg aki pozitív történettel rendelkezik? Egészséges baba lett?
40-es! Nézzél már meg pár képet a Google-ba beírod, hogy turner szindróma, amiket kidob képeket, hát elég borzasztó a gyereknek is, szülőnek is! Nyilván senki sem szeretne ilyen gyereket!
Kérdező! Remélem azóta már teljesen rendben vagy, talán lelkileg is! Ez egy szerencsétlen véletlen, a 2 x kromoszómából az egyikkel van gond, sejtosztódásnál. 2 dolog biztos: hogy nem szokott megismétlődni, mert nem örökletes, meg semmi, egyszerűen szerencsétlen véletlen, a másik meg az, hogy a “lányok betegsége”. Lehet, hogy nem lányoknak kell lennie majd, vagy bármi. Én így szoktam ezeket felfogni, amiknek nem tudom az értelmét. Pedig mindig mindennek van, csak sokszor nem tudjuk miért “szivat” az élet.
61-es :) köszönöm, jól vagyok. Jobban vagyok! :) magamra próbálok most összpontosítani picit. Terelni a gondolataim.
Álmom vágya volt világ életemben egy kislány ❤️ De ha csak fiú lehet is mindegy, imádni fogjuk! És várjuk, hogy köztünk legyen már 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!