Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tarkóredő 5,5mm ?!

Tarkóredő 5,5mm ?!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Első körben, nem orvosi tanácsért jöttem, oda megyek nemsokára.

Tapasztalatokra, és sok pozitív erőre lenne szükségem! És a pozitív történetekből tudok ilyet meríteni!

11+6-nál mentem a 12. Heti Uh-ra mert korábbi mérések alapján +3 nappal nagyobb a baba.

Az Uh-t egy nagyon neves intézet szonográfus hölgye végezte, aki azonnal amikor ránézett, rögtön mondta, hogy uuuu, nagyon nagy a tarkóredő. Itt màr sírtam.. orrcsont látható!

majd 12+5 naposnak lett mondva a baba, mindene rendben volt.

Egyedül a tarkóredő vastagág lett : 5,5 mm, másik pózból 4,7 mm.

Első kérdésem az volt, lehet egészséges baba? Majd annyit kaptam, nagyon ritka.

A szívműködésnél látott valamit, de! Azt mondta az àtlagba sok embernèl picit eltér a mutató, plusz alig tudta megnézni, izgett-mozgott is a pici.

Ennyit tudtam meg, végig sírtam!

Megyek méhlepény vételre, az a végleges, hogy egészséges-e a baba.

Volt valaki esetleg aki pozitív történettel rendelkezik? Egészséges baba lett?

2022. jan. 22. 07:28
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
88%
Baratnomnel szinten 3 folotti tarkoredo, egeszseges a gyereke. Olvastam egy olyan esetrol is, akinel 1:2-hoz volt eselye arra, hogy beteg lesz a baba, ot az egesz varandossag alatt sem tudtak biztatni. Megtartotta, es egeszseges lett.
2022. jan. 22. 11:21
 12/62 A kérdező kommentje:
Kedves 11-es, volt neki magzatvíz mintavétel? Vagy valami mi támasztotta alá, hogy egészsèges?:)
2022. jan. 22. 11:25
 13/62 anonim ***** válasza:
88%

Szia!

Mindenkeppen keresd fel az Istenhegyi a Dr.Hajdu Krisztinat!

Adnam sos idopontot :)

2022. jan. 22. 14:15
 14/62 A kérdező kommentje:
Már bejelentkeztem hétfőre a babagenetika egyesülethez. Dícsérték sokan :)
2022. jan. 22. 14:32
 15/62 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, bár segíteni sajnos nem tudok, nagyon remélem és bízom benne, hogy minden rendben lesz veletek. 🤗❤️
2022. jan. 24. 10:07
 16/62 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező!A Babagenetika Egyesületnél biztosan jó kezekben leszel. Én már nagyon sokat olvasgattam itt is és máshol is. Sok olyan történetet olvastam, ahol magas volt a tarkóredő, és mégis egészséges volt a baba. Nekem volt egy terhességem, ahol súlyos kromoszóma rendellenessége volt a babának, az ultrahangon meg minden rendben volt.Ultrahanggal nem lehet biztosat mondani. Szóval igen, van esély rá, hogy egészséges legyen. Nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen! Addig is kitartást neked!
2022. jan. 24. 10:38
 17/62 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Bízakodunk most nagyon! Hamarosan eredmény! 4 nap! :(

Remélem rendben lesz vele minden!

Köszönöm a bíztatást :)

2022. jan. 25. 06:03
 18/62 babyboom567 ***** válasza:
Akkor már pénteken lesz eredmény?
2022. jan. 25. 08:28
 19/62 A kérdező kommentje:

18-as:)

Csütörtök/pénteken lesz a kromoszómavizsgálatnak eredménye. Ha negatív, tovább mennek megnézni a gèneket. De egyenlőre ez egy nagy döntő pont a kromoszóma.

Annyira izgulok, és félek. Nagyon nehezen vagyok pozitív! De ahogy beszélgettem hasonló sorsú anyukákkal, nekik sem ment a pozitivitás.

2022. jan. 25. 08:43
 20/62 A kérdező kommentje:
Ja és tegnap nézték újra Uh-n az Istenhegyiben, ahol csinálták a CVS-t. Mindent rendben találtak, a tarkóredő már “csak” 4,6 mm volt 🥰 picit jobban esett a lelkemnek.
2022. jan. 25. 08:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!