Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tarkóredő 5,5mm ?!

Tarkóredő 5,5mm ?!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Első körben, nem orvosi tanácsért jöttem, oda megyek nemsokára.

Tapasztalatokra, és sok pozitív erőre lenne szükségem! És a pozitív történetekből tudok ilyet meríteni!

11+6-nál mentem a 12. Heti Uh-ra mert korábbi mérések alapján +3 nappal nagyobb a baba.

Az Uh-t egy nagyon neves intézet szonográfus hölgye végezte, aki azonnal amikor ránézett, rögtön mondta, hogy uuuu, nagyon nagy a tarkóredő. Itt màr sírtam.. orrcsont látható!

majd 12+5 naposnak lett mondva a baba, mindene rendben volt.

Egyedül a tarkóredő vastagág lett : 5,5 mm, másik pózból 4,7 mm.

Első kérdésem az volt, lehet egészséges baba? Majd annyit kaptam, nagyon ritka.

A szívműködésnél látott valamit, de! Azt mondta az àtlagba sok embernèl picit eltér a mutató, plusz alig tudta megnézni, izgett-mozgott is a pici.

Ennyit tudtam meg, végig sírtam!

Megyek méhlepény vételre, az a végleges, hogy egészséges-e a baba.

Volt valaki esetleg aki pozitív történettel rendelkezik? Egészséges baba lett?

2022. jan. 22. 07:28
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 A kérdező kommentje:
Turner szindróma :/
2022. jan. 29. 19:10
 32/62 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén sajnálom. Sajnos átérzem a fájdalmad, mert én is keresztülmentem ezen néhány hónapja. Kitartást és sok erőt kívánok neked! 🙁
2022. jan. 29. 20:13
 33/62 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Azóta próbàlkoztok?:)
2022. jan. 29. 20:14
 34/62 anonim ***** válasza:
100%
Ősszel kezdtünk újra próbálkozni. A december sikeres is volt, de sajnos nem maradt meg. Valószínűleg a pajzsmirigy betegségem miatt. Egyébként nekem azt mondták, hogy ritka, hogy a kromoszóma rendellenesség megismétlődjön. Szerencsétlen véletlen. Mi is nagyon vágyunk még egy babára.
2022. jan. 29. 20:36
 35/62 A kérdező kommentje:

Nekem is ezt mondták.

Szedsz esetleg progit? Mert az segít a megtapadásban is. Én szedtem már elötte is segítsen.

Nekem egy embrió nelküli veszteség (szerintem pajzsmirigy hashimoto miatt) és most a beteg baba.

Mi elmegyünk kromoszóma vizsgàlatra az a tuti. De bízom benne még egyszer nem lehet beteg a baba.

2022. jan. 29. 20:45
 36/62 anonim ***** válasza:
100%

Ôszinte részvétem..

Sok erôt kívánok,

Szerintem is helzes döntés az automatikus kromoszómavizsgálat..remélem mihamarabb aktuális is lesz.

2022. jan. 29. 20:51
 37/62 anonim ***** válasza:
100%
Istenem! Sajnálom! Hidd el, lesz még aki téged anyának szólít! ❤️ És igen, ez egy véletlen “baleset”. Sok erőt és kitartást kívánok neked és mindenkinek itt aki hasonlókon megy keresztül! Erősek vagytok, higgyétek el.
2022. jan. 29. 20:51
 38/62 anonim ***** válasza:
Én is hasimotós vagyok. Kezelve volt, de most elkezdett vacakolni. Progim mindig rendben volt. Nekem nem javasoltak kivizsgálást. Kívánom, hogy minden rendben legyen nálatok, és hamarosan egészséges babátok legyen!
2022. jan. 29. 20:56
 39/62 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek! És kívànom Nektek is. Nehéz ez az út, de kitartunk! Anyukák szeretnénk lenni! És hamarosan anyukàk is leszünk! Bízom benne ❤️
2022. jan. 29. 20:59
 40/62 anonim ***** válasza:
24%
Ezzel mentalisan nem lenne egeszseges? Vagy mivel jarna, ha megszuletne? Vagy mar egyebkent sem jutna el addig? Ne haragudj, hogy ilyeneket kerdezek, csak nem tudom, hogy melyik betegseg milyen.
2022. jan. 29. 21:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!