Tarkóredő 5,5mm ?!
Sziasztok! Első körben, nem orvosi tanácsért jöttem, oda megyek nemsokára.
Tapasztalatokra, és sok pozitív erőre lenne szükségem! És a pozitív történetekből tudok ilyet meríteni!
11+6-nál mentem a 12. Heti Uh-ra mert korábbi mérések alapján +3 nappal nagyobb a baba.
Az Uh-t egy nagyon neves intézet szonográfus hölgye végezte, aki azonnal amikor ránézett, rögtön mondta, hogy uuuu, nagyon nagy a tarkóredő. Itt màr sírtam.. orrcsont látható!
majd 12+5 naposnak lett mondva a baba, mindene rendben volt.
Egyedül a tarkóredő vastagág lett : 5,5 mm, másik pózból 4,7 mm.
Első kérdésem az volt, lehet egészséges baba? Majd annyit kaptam, nagyon ritka.
A szívműködésnél látott valamit, de! Azt mondta az àtlagba sok embernèl picit eltér a mutató, plusz alig tudta megnézni, izgett-mozgott is a pici.
Ennyit tudtam meg, végig sírtam!
Megyek méhlepény vételre, az a végleges, hogy egészséges-e a baba.
Volt valaki esetleg aki pozitív történettel rendelkezik? Egészséges baba lett?
28. De már a második sikertelenség.. :(
Igazából beteg lenne. Mentálisan is, mindenhogyan is. Nem menne, se nekünk szülőknek, se Neki nem szeretném azt hogy emiatt kirekesztve legyen.
#40 Mi lenne ha utána néznél? Olyan nehezedett esik, de őszintén?
Kedves kérdező, nagyon sajnálom! ❤️ Nagyon sok erőt kívánok nektek ebben a nagyon nehéz időszakban. ❤️
Nekünk tanács nem jött, mert tudtuk nem szeretnénk beteg babàt! Utalt rà az orvos…
De ahogy írtam is, beteg lenne mindenhogy, és semmi nincs arra milyen mértèkben. Mi, mikor eldöntöttük gyermeket szeretnènk, megbeszéltük, ha beteg lenne, mi nem
tudnánk végig vinni. Tisztelem becsülöm akiknek sikerül, le a kalappal előttük, van aki bàrmilyen áron vállal gyermeket, van aki nem tud róla ha gond van sajnos.
Nekünk mivel kiderült gond van, emiatt döntöttünk a megszakítás mellett, a baba érdekében főleg! Soha nem bocsájtanám meg magamnak, ha kirekesztenék/bántanák/kevesebbnek kellene érznie magát ebben a szörnyű vilàgban. És azt sem, ha lenne testvére, akire automatikusan átszáll az ellátása ha a szülei nem lesznek. És ugyanúgy fáj Nekünk is.. vilàg omlik össze, miközben itt van velünk, és mi így döntöttünk. Szeretjük. De sajnos megkellett hozzuk ezt a nagyon nehéz döntést.
Nagyon köszönöm 47-es:)
Kitartok és küzdünk az álmainkért. ❤️
6 hét és újra leget próbálkozni!
Hát nem… bent tartanak.. feltették a lamináriàt.. későn vettek fel az osztályra, majd közölték, hogy a főorvos úgy döntött holnap műtenek.. mivel 15-ig dolgoznak ők..
Ja és hogy jobba minnél jobban kitágulok, ne nekik kelljen ott sokat piszkálgatni, így a méhszàjamnak is jobb.
Szóval most bent vagyok még :( sokat sírtam miatta :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!